Παρασκευή 4 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ
Νέα στοιχεία

Ενα νέο ενδιαφέρον στοιχείο σχετικά με το οικονομικό σκέλος προστίθεται στην πολύκροτη, πλέον, υπόθεση «Χότσερ - Αφοι Σάπινα», που πλέον απασχολεί τις γερμανικές αλλά και τις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Ο μικρότερος των τριών αδελφών, Αντε Σάπινα, κέρδισε κατά τη διάρκεια του 2004, μόνο από την κρατική εταιρία στοιχήματος «Oddset» το ποσό των 3.025.280 ευρώ (σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δραχμές). Αναλυτικά, ο Αντε Σάπινα «σήκωσε» στις 27 Δεκεμβρίου 1,03 εκατομμύρια ευρώ καθώς είχε προβλέψει σωστά 131 φορές τα αποτελέσματα συγκεκριμένων αγώνων, έχοντας ποντάρει συνολικά 280,050 ευρώ.

Τα στοιχεία της κρατικής υπηρεσίας στοιχημάτων βρίσκονται εδώ και τρεις βδομάδες στα χέρια της Εισαγγελίας Βερολίνου η οποία μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας ερευνά λεπτομερώς την υπόθεση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο 28χρονος Αντε Σάπινα, που σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση Χόιτσερ, ήταν «τομεάρχης» στην Ελλάδα, κρατείται από τις γερμανικές αρχές, οι οποίες τις προσεχείς ημέρες θα ζητήσουν συμπληρωματική κατάθεση και από τα τρία αδέλφια καθώς έχουν αξιοποιήσει δικαστικά μέρος της κατάθεσης του Χόιτσερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ