Τρίτη 8 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει τα ψεύδη της διοίκησης του δήμου

Με έντονο τρόπο καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Πετρούπολης του ΚΚΕ τη διοίκηση του δήμου, καθώς σε πρόσφατη συγκέντρωση για το ζήτημα των διεκδικήσεων εκτάσεων της Ιεράς Μονής Λαμίας, όχι μόνο δεν κλήθηκε να παραστεί εκπρόσωπος του Κόμματος, αλλά ψευδώς ισχυρίστηκε ότι κάτι τέτοιο είχε συμβεί.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΚΟ Πετρούπολης του ΚΚΕ τονίζει χαρακτηριστικά:

«Στις 23/2/05 έγινε συγκέντρωση κατοίκων στο Δήμο Πετρούπολης με πρωτοβουλία του δήμου για το πρόβλημα με την Ιερά Μονή Λαμίας, η οποία διεκδικεί 7.000 στρέμματα σε Πετρούπολη, Περιστέρι, Χαϊδάρι εντός και εκτός σχεδίου, σε κατοικημένες και δασικές περιοχές. Εντύπωση προκάλεσε στους συγκεντρωμένους η παρουσία δύο μόνο βουλευτών, του κ. Πρωτόπαππα του ΠΑΣΟΚ και του κ. Λεβέντη του ΣΥΝ. Στις εύλογες απορίες στελεχών και μελών του ΚΚΕ εάν καλέστηκε το Κόμμα μας, η διοίκηση του δήμου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) απάντησε "βεβαίως, όλα τα κόμματα". Το επαναλάμβανε μάλιστα αρκετές φορές ότι "το ΚΚΕ καλέσθηκε" και μάλιστα από τα μεγάφωνα για να το ακούσουν όλοι οι συγκεντρωμένοι!!! Η επικοινωνία που είχαμε εκείνη τη μέρα με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ επιβεβαίωσε τα ψεύδη τους».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Καμία πρόσκληση, κανένα φαξ, κανένα e mail δεν είχε σταλεί ούτε στο ΚΚΕ ούτε στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα ούτε σε βουλευτή. Μπας και νομίζουν οι κύριοι της διοίκησης του δήμου ότι ο δήμος είναι τσιφλίκι τους και συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο; ΄Η νομίζουν ότι με τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές ενέργειες θα φιμώσουν το ΚΚΕ; Μήπως αυτό είναι το "νέο ήθος" που πρεσβεύουν οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ; ΄Η πιστεύουν ότι ψαρεύοντας σε "θολά νερά" και ρίχνοντας λάσπη στο ΚΚΕ θα "τσιμπήσουν κανένα ψηφουλάκι" για τα κόμματά τους, αλλά και την αποτυχημένη διοίκησή τους στο δήμο; Ντροπή σας, κύριοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ