Τετάρτη 16 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ψάχνει το... θαύμα

Τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης που έχει κόντρα στη Νιούκαστλ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» (21.45 - «Supersport»). Οι «ερυθρόλευκοι», βρίσκονται ήδη στη Βορειοανατολική Αγγλία, με τον προπονητή της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς να υπενθυμίζει, το πρωί της Τρίτης πριν την αναχώρηση της αποστολής, πως οι μεγάλοι σύλλογοι είναι αναγκασμένοι να παλεύουν πάντα για το καλύτερο. «Το παιχνίδι δεν αποτελεί τυπική διαδικασία. Ο Ολυμπιακός έχει όνομα και ιστορία, θα παλέψουμε και ό,τι βγει. Το 3-1 είναι δύσκολο να ανατραπεί. Τα κενά των παικτών που λείπουν θα τα καλύψουν άλλοι παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε», είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν επιβιβαστεί η αποστολή.

Στο μεταξύ, τα προβλήματα δε λείπουν σε ένα ακόμη παιχνίδι καθώς ο Ριβάλντο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο δεξί πόδι και έμεινε εκτός αποστολής. Στην Αθήνα μένουν και οι τιμωρημένοι Κωστούλας, Γεωργάτος.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Ανατολάκη, Βάλλα, Γιάννου, Καστίγιο, Καφέ, Κουλουχέρη, Μάριτς, Μαυρογενίδη, Μενδρινό, Νικοπολίδη, Ντακόλ, Οκκά, Πάντο, Σούρερ, Στολτίδη, Ταραλίδη, Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς και Φιλιππάκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ