Τετάρτη 16 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τα βλέμματα στη Ν. Σμύρνη

Το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών, στο Κύπελλο, αποχτάει σήμερα κάτοχο. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο (19.00, ΝΕΤ), στον επαναληπτικό του 0-0, και μία από τις δύο ομάδες θα εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι επιζητούν μόνο τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι - εκτός από αυτήν - δε θα έχουν πρόβλημα και με ισοπαλία, αλλά με γκολ.

Στους «κιτρινόμαυρους» προσπάθησαν να ξεχάσουν τον αγώνα στο «Καραϊσκάκης» και να συγκεντρωθούν στη σημερινή αναμέτρηση, την οποία δε θεωρούν εύκολη. Βέβαια ο Σάντος επισήμανε στους παίχτες του τα λάθη που έκαναν, προσβλέποντας να μην τα επαναλάβουν απόψε. Ζητάει - από την αρχή - αυτοσυγκέντρωση, υπομονή και επιμονή. Δεν υπολογίζει τον Ιβιτς, ο οποίος - μάλλον περισσότερο για προληπτικούς λόγους - έμεινε εκτός αποστολής.

Στην αντίπερα όχθη, οι «κυανέρυθροι», υποστηρίζουν ότι «ξεπέρασαν» το παιχνίδι με την Καλαμαριά (προηγήθηκαν 3-0 και ισοφαρίστηκαν) και δεν είναι επηρεασμένοι ψυχολογικά. Επισημαίνουν ότι είναι άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο και παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι. Χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν την πρόκριση. Ο Γ. Βαζάκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάκου, Τσιώλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ