Τετάρτη 16 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ολα ανοιχτά

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. «Στραβοπάτημα» ΠΑΟ στη Λεωφόρο απέναντι στον αξιόμαχο Ηρακλή

Ο διαγωνισμός... γκέλας, συνεχίζεται για τους τρεις πρωτοπόρους, με αποτέλεσμα όλα να παραμένουν «ανοιχτά» για τον τίτλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και την 22η αγωνιστική υπήρξε απώλεια βαθμών, με τη διαφορά, σε σχέση με προηγούμενες μέρες, ότι το Σαββατοκύριακο τους «πέταξαν» και οι τρεις. Ετσι «όλα τριγύρω άλλαξαν και όλα τα ίδια έμειναν». Βέβαια, το ενδιαφέρον δε σημαίνει βελτίωση των καθοριστικών παραμέτρων του ποδοσφαίρου. Το θέαμα παραμένει από μέτριο ως κακό, οι διαιτητές το ίδιο, οι συνθήκες και οι νοοτροπίες προβληματικές.

Πρωταθλητής αστοχίας αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός και τύχης η ΑΕΚ, στον μεταξύ τους αγώνα. Αν συνυπολογίσουμε και τη σωρεία λαθών, εκατέρωθεν, τότε κατανοεί κάποιος πώς προέκυψε το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι, βάσει ευκαιριών και απόδοσης, δικαίως θεωρούν ότι το σκορ αποτελεί «μαγική εικόνα», μόνο που τις ευθύνες πρέπει ν' αναζητήσουν στον εαυτό τους. Με στοιχειώδη προσοχή θα είχαν κερδίσει - μάλλον - πολύ εύκολα. Στην ΑΕΚ ήθελαν, αλλά έδειξαν ότι - στο συγκεκριμένο αγώνα - δεν μπορούσαν. Από ένα σημείο και μετά (λόγω άγχους;) δεν είχαν «καθαρό» μυαλό. Ο Κασναφέρης δεν απέφυγε τα λάθη (χωρίς να κάνει το πολύ μεγάλο), ενώ οι επόπτες ήταν κάκιστοι. Μάλλον οι ικανότητές τους πρέπει να επανεξεταστούν. Οσο για το υποτιθέμενο «κεκλεισμένων» μόνο γέλιο προκαλεί, με τόσο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες. Οπως και η στάση κάποιων «υπευθύνων», αλλά και της αστυνομίας.

Ο Παναθηναϊκός, μέτριος για μια ακόμα φορά, τελικά δεν πλήρωσε την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Μπορεί να «πέταξε» δύο βαθμούς αλλά δεν τους πήρε κανείς από τους συνδιεκδικητές του. Εχασε πάντως μια ευκαιρία να αποκτήσει βραχεία κεφαλή, σε σημαντικό σημείο. Μπάχαλο τα έκανε ο Μιχ. Γερμανάκος, γιος του αρχιδιαιτητή, και η Ξάνθη - που έχασε από τη Χαλκηδόνα - δικαίως διαμαρτύρεται. Νέα νίκη του ΠΑΟΚ, που «ξαναζωντάνεψε» τις ευρωπαϊκές του βλέψεις, ενώ ο Εργοτέλης παραμένει στην... επικίνδυνη ζώνη. Αλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια σωτηρίας, πήρε ο Αρης. Αντίθετα η νέα ήττα της Κέρκυρας, μάλλον «σφράγισε» τον υποβιβασμό της.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλήρωσε τις ολιγωρίες της (2018-10-24 00:00:00.0)
Ακάθεκτοι οι «Ευρωπαίοι», «φουριόζοι» ΠΑΟ και Αρης (2018-09-18 00:00:00.0)
Ανατροπή κορυφής ο ΠΑΟΚ, «όρθια» η ΑΕΚ (2017-11-21 00:00:00.0)
«Φωτιά» στην κορυφή (2006-11-07 00:00:00.0)
Ρευστή κατάσταση (2006-03-28 00:00:00.0)
Ολα ανοιχτά (2005-03-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ