Πέμπτη 24 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΜΠΟΡΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Κατεβάζουν τα ρολά στις 28 Μάρτη

Κάλεσμα της ΔΗΚΕΒΕ για ανάπτυξη των αγώνων κόντρα στο ωράριο και τη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική

Την ανάγκη ανάπτυξης αγωνιστικών κινητοποιήσεων εμπόρων αλλά κι εργαζομένων, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των σχεδιαζόμενων μέτρων για την απελευθέρωση του ωραρίου και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, πρόβαλε χτες, σε συνέντευξη Τύπου της ΔΗΚΕΒΕ Ηρακλείου, ο Δημήτρης Φέτσης, πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΕ και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ. Η εφαρμοζόμενη πολιτική, καθώς και τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα για τη διεύρυνση του ωραρίου κλπ, τόνισε ο Δ. Φέτσης, οδηγούν στην εξαθλίωση και εξόντωση τις μικρές επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία.

Ηδη, όπως ανέφερε, σε μια σειρά πόλεις της χώρας έχουν παρθεί αποφάσεις για κινητοποιήσεις σε αυτή την κατεύθυνση, όπως και στο Ηράκλειο στις 28 Μάρτη, όπου ο Εμπορικός Σύλλογος έχει πάρει απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΕ, σημείωσε ότι από κοινού επαγγελματοβιοτέχνες και εργαζόμενοι δε θα πρέπει να επιτρέψουν σε καμιά περίπτωση την κατάργηση του σαββατιάτικου απογεύματος και της Κυριακής αργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ