Τρίτη 29 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
«Πορτογάλος» ο Κατσουράνης;

Τη συμφωνία μεταξύ Πόρτο και ΑΕΚ για τον Κώστα Κατσουράνη αποκάλυψε ο Φερνάντο Σάντος με συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα «Maisfutebol».

«Υπάρχει συμφωνία κυρίων μεταξύ της Πόρτο και της ΑΕΚ για τον Κώστα Κατσουράνη. Οταν η Πόρτο μας δάνεισε τους Αλβες και Ασουνσάο, συμφωνήσαμε να παραχωρήσουμε τον Κατσουράνη. Αν στο τέλος της περιόδου οι Πορτογάλοι ενδιαφερθούν, τότε θα έχει τον τελευταίο λόγο για την υπόθεση».

Πάντως, ο Σάντος ήταν κατηγορηματικός πως ο Κατσουράνης δεν έχει συμφωνήσει τώρα με τους «δράκους»: «Αυτή τη στιγμή ο Κατσουράνης δεν είναι παίκτης της Πόρτο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Εξαρτάται από τις δύο ομάδες και φυσικά από τη θέλησή του».

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στις περιπτώσεις Αλβες και Ασουνσάο: «Τους πήραμε δανεικούς λόγω του μειωμένου μπάτζετ. Το καλοκαίρι χάσαμε πολλούς παίκτες και σκοπός μας ήταν η δημιουργία μιας ομάδας του μέλλοντος. Τότε εμφανίστηκε η επιλογή να πάρουμε δανεικούς τους Αλβες και Ασουνσάο. Είναι πιθανόν να παραμείνουν δανεικοί. Είναι θέμα της Πόρτο και των παικτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ