Τρίτη 29 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - Α1
Φινάλε αγωνίας

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Α1 την επόμενη αγωνιστική θα κριθούν τα πάντα, όσον αφορά τόσο το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα όσο και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Η προτελευταία 21η αγωνιστική περισσότερο μπέρδεψε παρά ξεκαθάρισε το τοπίο. Στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο Παλαιό Φάληρο και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 7-7, με τους γηπεδούχους να παίρνουν σημαντική ανάσα για τη σωτηρία, ενώ και οι Θεσσαλονικείς κρατήθηκαν «ζωντανοί» στην προσπάθεια που κάνουν για τον ίδιο στόχο.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί και το μέλλον του Παναθηναϊκού στην κατηγορία, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Χανίων, γνωρίζοντας την ήττα στο ΟΑΚΑ με 9-11.

Η Χίος έκανε βήμα προς την εξάδα, μετά το 10-8 επί του ουραγού Ηρακλή, σε αντίθεση με την Πάτρα, η οποία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 11-16. Η Γλυφάδα εξασφάλισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ χάρη στο 12-9 επί της Βουλιαγμένης, ενώ στο ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ο Εθνικός υποχρέωσε τον Πανιώνιο σε μία ακόμη απώλεια, φτάνοντας στη νίκη με 11-6.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Εθνικός 39, Ολυμπιακός 34, Πανιώνιος 29, Γλυφάδα 25, Χανιά 25, Χίος 23, Πάτρα 22, Βουλιαγμένη 17, Π. Φάληρο 13, Παναθηναϊκός 12, ΠΑΟΚ 11, Ηρακλής 1.

  • Το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ Γυναικών εξασφάλισε η Βουλιαγμένη. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Ιταλία, τα κορίτσια του Τάσου Παπαναστασίου νίκησαν το Παλέρμο με 7-5 και έκλεισαν θέση στην τετράδα της διοργάνωσης. Τα εφτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-1, 1-3. Τα γκολ της Βουλιαγμένης πέτυχαν οι Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 1, Κάντζου 1, Οικονομοπούλου 1, Λαρά 1, Κουτέλη 1. Αντίθετα, στο Τσάμπιονς Καπ η Γλυφάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στην τετράδα της διοργάνωσης (για πρώτη φορά από το 1999), αφού στην τριπλή ισοβαθμία του ομίλου της (Κίνεφ, Μπόχουμ) έμεινε τρίτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ