Σάββατο 20 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β' ΕΘΝΙΚΗ
Κορυφώνεται η αγωνία

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της περιόδου και οι μάχες τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά έχουν «ανάψει» για τα καλά. Μόνος «αδιάφορος» μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αθηναϊκός, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στην Α' Εθνική κατηγορία. Οι «λόρδοι» πάντως αναμένεται να μην κουραστούν και αυτή την Κυριακή στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής στην Κρήτη, «κόντρα» στον Αγιο Νικόλαο που έχει σιγουρευτεί πως θ' αγωνίζεται στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Το δεύτερο Αιγάλεω αντιμετωπίζει στις Σέρρες την τοπική ομάδα και η νίκη θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ. Αντίθετα, ο Πανσερραϊκός χρειάζεται δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια προκειμένου, με στραβοπάτημα των Αθηναίων, να καταλάβει την προνομιούχα δεύτερη θέση. Εύκολο έργο έχουν τα Γιάννενα που φιλοξενούν την ουραγό Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο ΠΑΣ πέρα από τον αγώνα που θα δώσει, θα έχει στραμμένο και το ενδιαφέρον του στις Σέρρες αφού το αποτέλεσμα τον ενδιαφέρει άμεσα.

Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς υποδέχεται στην έδρα του τη Νάουσα που έχει αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη και θα παλέψει τη σωτηρία της στα μπαράζ, ενώ ο Ιάλυσος Ρόδου που ήδη βρίσκεται στη Γ' Εθνική φιλοξενείται στη Λάρισα. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Καλλιθέα (21.45 μαγν. «902 TV») που επιζητεί τη νίκη για να αποφύγει τους αγώνες του Ιούνη, ενώ ο Εθνικός που θα αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο στη Γ' κατηγορία, «κοντράρεται» με τον Παναιγιάλειο που θέλει τους τρεις βαθμούς για να μείνει στο παιχνίδι της παραμονής. Τέλος, ο Ολυμπιακός Β. αντιμετωπίζει τη Βέροια, ενώ η Ελευσίνα υποδέχεται τον Πιερικό. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17:30


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ