Σάββατο 9 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Ζητείται κάτοχος

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, αυτό του Κυπέλλου στο χώρο της υδατοσφαίρισης, θα κριθεί σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη, όπου στο «Ποσειδώνειο» κολυμβητήριο διεξάγεται το φάιναλ φορ του θεσμού. Ολυμπιακός και Εθνικός και από την άλλη Παλαιό Φάληρο και Πάτρα θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις σήμερα την πρόκρισή τους στον αυριανό τελικό, με τη μονομαχία των Πειραιωτών να κλέβει την παράσταση από πλευράς ενδιαφέροντος.

Οι δυο πολυνίκες ομάδες του θεσμού (11 ο Εθνικός, 8 ο Ολυμπιακός) θα πρέπει, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στην κλήρωση, να διεκδικήσουν τη μια θέση στον τελικό. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να βάλουν φρένο στην πρωτοκαθεδρία του Ολυμπιακού, που από το 2000 συνεχώς κατακτάει το Κύπελλο. Ορόσημο για αυτούς αποτελεί ο τελικός του 2000 όταν τότε είχαν νικήσει τους συμπολίτες τους με 12-11 και είχαν καταφέρει να στεφθούν κυπελλούχοι. Στην αντίπερα όχθη, λόγω ιστορίας τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις αναμετρήσεις του με τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός θεωρητικά είναι το φαβορί..

Στον άλλο ημιτελικό, μεταξύ Πάτρας και Π. Φαλήρου, τα πράγματα είναι πιο αμφίρροπα αφού και οι δυο ομάδες θα πάρουν για πρώτη φορά το βάπτισμα του πυρός σε φάιναλ φορ Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Ολυμπιακός - Εθνικός (17.00), Π. Φάληρο - Πάτρα (18.30). ΚΥΡΙΑΚΗ: 14.15 Μικρός Τελικός, 16.00 Τελικός: (ΕΤ-1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ