Σάββατο 9 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Γιορτή στην Πάτρα

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να απουσιάζει η δράση στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1, τα βλέμματα όμως των φίλων του αθλήματος στρέφονται στην Πάτρα, όπου θα διεξαχθεί το φετινό ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΪΜ. Στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» αυτό το Σαββατοκύριακο (17.00, ΕΤ-1) θα δώσουν το «παρών» όλα τ' αστέρια που αγωνίζονται στην Ελλάδα στη γιορτή του αθλήματος που διεξάγεται κάθε χρόνο. Στη φετινή γιορτή ξεχωριστές παρουσίες είναι αυτές του Ντομινίκ Γουίλκινς και του Σαρούνας Μαρτσιουλιόνις, που θα παραβρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το σημερινό αγώνα των Ελπίδων του Νότου με αυτές του Βορρά. Την επόμενη ημέρα θα διεξαχθεί το αντίστοιχο παιχνίδι μεταξύ των κορυφαίων της Α1 και τις ομάδες των «Greek Stars» και των «The Rest of The World». Παράλληλα, αυτοί συνδυάζονται με τους αντίστοιχους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τρίποντων.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν, Γκαρντ:Διαμαντίδης, Ζήσης, Χατζής, Βασιλειάδης, Χαρίσης, Σπανούλης.Φόργουορντ:Οικονόμου, Αλβέρτης, Βασιλόπουλος, Μπάρλος.Σέντερ:Τσαρτσαρής, Σχορτσιανίτης.Προπονητές:Παναγιώτης Γιαννάκης - Φώτης Κατσικάρης.

Την ομάδα των ξένων αποτελούν, Γκαρντ: Μουλαομέροβιτς, Λάκοβιτς, Κόλινς.Φόργουορντ:Κουτλουάι, Μπατίστ, Μπέιλι, Χάτσον, Μάικλ.Σέντερ:Στακ, Ουότσον, Τρεντ, Νίτσεβιτ.Προπονητές:Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Μπάνε Πρέλεβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ