Σάββατο 9 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κόντρα... αιωνίων

Το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακού «κλέβει» την παράσταση. Σημαντικό ματς στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ριβάλντο και Γκονζάλες. Ποιος θα γελάσει τελευταίος;

Sportidea

Ριβάλντο και Γκονζάλες. Ποιος θα γελάσει τελευταίος;
Η... μητέρα των μαχών θα γίνει αύριο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, σε μια κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος, θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους ξίφη. Το ματς αυτό συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αν κρίνουμε από το μεγάλο αριθμό ξένων δημοσιογράφων, που θα βρεθούν αύριο το βράδυ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός καλούνται ν' αποδείξουν με την απόδοσή τους γιατί είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες, ενώ πλούσιο θέαμα, σε συνδυασμό με την αποφυγή επεισοδίων από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο (μόνο φίλοι του Παναθηναϊκού), θα είναι το ιδανικό σενάριο. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Καφέ και Σούρερ. O τεχνικός των «πρασίνων», Αλμπέρτο Μαλεζάνι, δηλώνει: «Είναι ένα ντέρμπι και σίγουρα όλα είναι ανοιχτά. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη». Από τη μεριά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: «Εμείς θα παίξουμε ανοιχτά και νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες για κάτι καλό. Ελπίζω να γίνει ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου».

Στη... σκιά του μεγάλου ντέρμπι των «αιωνίων» διεξάγεται το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α' Εθνικής κατηγορίας. Στο σπουδαιότερο ματς, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ, που έχει «ανεβάσει στροφές» το τελευταίο διάστημα. Η Ενωση θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα της Λεωφόρου. Χωρίς τον Χρήστο Κόντη θα παραταχθεί η ΑΕΚ.

Σέντρα σήμερα σε «Καυταντζόγλειο» και «Ελ Πάσο». Ο Ηρακλής υποδέχεται την Κέρκυρα και η Καλλιθέα το Αιγάλεω. Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 25ης αγωνιστικής:

ΣΗΜΕΡΑ: 18.00 Ηρακλής - Κέρκυρα («Alpha»), 19.30 Καλλιθέα - Αιγάλεω («Supersport 1»).

ΑΥΡΙΟ: 16.30 ΟΦΗ - Χαλκηδόνα, 16.30 Ιωνικός - Εργοτέλης, 16.30 Αρης - Απόλλων Καλαμαριάς, 18.45 SKODA Ξάνθη - Πανιώνιος («Alpha»), 19.30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ («Supersport 3»), 21.00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός («Supersport 1»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ