Τετάρτη 18 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Το ΠΑΣΟΚ στις «επάλξεις»...

Ολο το τελευταίο διάστημα, μετά τις συνεδριάσεις είτε του Πολιτικού Συμβουλίου, είτε των συντονιστών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου αυτός που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, θέλοντας να δείξει ότι - τάχα μου - το ΠΑΣΟΚ «σηκώνει» τους αντιπολιτευτικούς (εδώ γελάνε) τόνους.

Είναι αξιοσημείωτο, λοιπόν, ότι τόσο χτες όσο και προχτές, μετά τις συνεδριάσεις των δυο παραπάνω οργάνων, και παρότι είχαν πέσει οι «βόμβες» του ΚΕΠΕ, ο κ. Παπανδρέου απέφυγε να προβεί σε δηλώσεις. Εστειλε στο πόδι του την κ. Διαμαντοπούλου (πάλι καλά που δεν έστειλε τον Ανδριανόπουλο ή τον Μάνο...) και την άλλη τον κ. Φλωρίδη.

*

Φυσικά, δε γνωρίζουμε ποια ανειλημμένη υποχρέωση εμπόδισε τον κ. Παπανδρέου να βγει αυτοπροσώπως, για να ...υπερασπιστεί (εδώ γελάνε) τα λαϊκά συμφέροντα. Θα πρέπει, πάντως, να ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να ...σκούπιζε ο άνθρωπος, όπως τότε στο συνέδριο του κόμματός του. `Η μπορεί να έλεγχε αν δουλεύουν οι ...κλεψύδρες που έχει βάλει στις συνεδριάσεις του ΠΑΣΟΚ, για να κρατάει το χρόνο των ομιλητών. `Η μπορεί, πάλι, να ασχολιόταν με το αεροπλανάκι που του έκανε δώρο στη γιορτή του η κ. Δαμανάκη (αφήστε που χτες είχε να κάνει και μια διάλεξη σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τη χρήση των κομπιούτερ στις οργανώσεις του κόμματος ανά την Ελλάδα)...

*

Υ.Γ.: Μακάρι όμως να «έπαιζε» με το αεροπλανάκι ο κ. Παπανδρέου. Γιατί όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Φλωρίδη ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να συζητήσει(!) τα μέτρα του ΚΕΠΕ και ο ίδιος και το κόμμα του τελικά (κια ως αντιπολίτευση) «παίζουν» με τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ