Παρασκευή 20 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οκτώ τραυματίες από σύγκρουση τρένων

Στο ίδιο σημείο που έγινε η σύγκρουση, πριν ένα μήνα είχε εκτροχιαστεί αμαξοστοιχία...

Motion Team

Στο ίδιο σημείο που έγινε η σύγκρουση, πριν ένα μήνα είχε εκτροχιαστεί αμαξοστοιχία...
Πολλούς ελαφρά τραυματίες και μικρές υλικές ζημιές, άφησε πίσω της η σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, μιας βουλγαρικής εμπορικής και μιας ελληνικής επιβατικής, έξω από το σταθμό της Ροδόπολης, στις Σέρρες.

Λίγο πριν τις 8 χθες το πρωί, η επιβατική αμαξοστοιχία 1630 Θεσσαλονίκης - Σερρών έβγαινε από το σταθμό με μικρή ταχύτητα την ώρα που εισερχόταν η 23611 βουλγαρική εμπορική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπαλλήλων του ΟΣΕ, η αιτία του ατυχήματος ήταν το ανθρώπινο λάθος και παραβίαση του φωτεινού σηματοδότη. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά 14 άτομα. Οι 5 νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Σερρών, εκτός κινδύνου και οι υπόλοιποι 9 επέστρεψαν σπίτια τους, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Υγείας της Ροδόπολης.

Μετά τη σύγκρουση, η μηχανή της εμπορικής αμαξοστοιχίας τυλίχτηκε στις φλόγες. Τη φωτιά έσβησε πυροσβεστική δύναμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα, στο ίδιο σημείο, σημειώθηκε ένα ακόμα ατύχημα, που οφειλόταν σε εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ