Τρίτη 14 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πολιτική εξόρμηση σε νέους εργαζόμενους

«Με τι ωράριο εργάζεσαι, τι σύμβαση, τι βασικό μισθό, είσαι ασφαλισμένος, είσαι οργανωμένος στο σωματείο σου, θεωρείς ότι η απεργία είναι αποτελεσματικός τρόπος πάλης, ποια είναι η γνώμη σου για τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων, ποια για το ΠΑΜΕ...». Τα παραπάνω είναι μερικά από τα ερωτήματα, που περιλαμβάνονται στο ερωτηματολόγιο της Οργάνωσης Αθήνας της ΚΝΕ για τους νέους εργαζόμενους, το οποίο αποτελεί μαζί με την προκήρυξη - κάλεσμα για τους νέους εργαζόμενους βασικά υλικά στην πολιτική εξόρμηση που ξεκινάει από την επόμενη βδομάδα, μαζί με την ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Η εξόρμηση είναι βασικό μέρος της δραστηριότητας της Οργάνωσης, στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και θα απλωθεί σε χώρους δουλιάς και εργατογειτονιές, μεταφέροντας ιδιαίτερα στους εργαζόμενους το μήνυμα «μαθαίνουμε την αλήθεια, αλλάζουμε τον κόσμο», καλώντας τους να πάρουν τη θέση τους στον αγώνα για την κατάκτηση των δικαιωμάτων τους, στον αγώνα για τη ζωή.

Την Τετάρτη 22 Ιούνη, ξεκινάει αυτή η δραστηριότητα της Οργάνωσης Αθήνας με εκδηλώσεις - εξορμήσεις στον ΟΤΕ (Γ` Σεπτεμβρίου), στις 5.30 μ.μ. και στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

  • Επίσης στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ, πραγματοποιείται την Πέμπτη 16 Ιούνη εκδήλωση στο Χολαργό, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματογράφο, με θέμα: «Σχολικά βιβλία: Πες μου ένα ψέμα να αποκοιμηθώ». Θα προβληθεί η ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα», θα ακολουθήσει συζήτηση με την Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ