Σάββατο 27 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΑΙΔΕΙΑ
Συλλαλητήριο αδιόριστων εκπαιδευτικών

Μαζικούς διορισμούς άμεσα μόνο μέσα από το αντικειμενικό και αδιάβλητο σύστημα της επετηρίδας, ζητούν οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, που τη Δευτέρα 29 Μάη πραγματοποιούν πανελλαδικό συλλαλητήριο, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο Παιδείας.

Μαζί τους, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Πανελλήνια Ενωση Αδιορίστων Εκπαιδευτικών, θα βρεθούν και συνάδελφοί τους από διδασκαλικούς συλλόγους του Λεκανοπεδίου, διεκδικώντας από κοινού να μη γίνει ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ που αποσυνδέει το πτυχίο από το δικαίωμα στη δουλιά, κατάργηση των νόμων 2525 και 2640 και ενιαίο 12χρονο βασικό σχολείο για όλους και μαζικούς διορισμούς μέσα από την επετηρίδα. Ηδη, σχετική απόφαση έχουν πάρει οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελευσίνας, Περιστερίου, Μενιδίου κ. ά.

Η ΔΟΕ έχει κηρύξει για τη Δευτέρα τρίωρη στάση εργασίας από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από 1.30 μέχρι 4.30 για την απογευματινή, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ