Πέμπτη 16 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
Οι φοιτητές παρουσιάζουν τη δημιουργία τους

Περίοδος εκδηλώσεων είναι αυτή που διανύουμε για τους τομείς του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθήνας (ΠΟΦΠΑ), που παρουσιάζουν τη δουλιά τους στο Παλιό Πανεπιστήμιο, στην Πλάκα (Θώλου 1).

Ο φωτογραφικός τομέας του ΠΟΦΠΑ εκθέτει αυτό το διάστημα 100 φωτογραφίες από περίπου 50 φοιτητές, που έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια από το κοινό. Η έκθεση θα λειτουργεί σήμερα και από τις 21 έως τις 25 Ιούνη και είναι ανοιχτή 19.00 - 22.00 κάθε βράδυ. Οπως κάθε χρόνο, ο φωτογραφικός τομέας που έχει μια παράδοση λειτουργίας 17 χρόνων, θα εκδώσει στο τέλος του χρόνου ένα λεύκωμα και ένα ημερολόγιο που θα παρουσιάζει τη δουλιά και το μεράκι των φοιτητών - φωτογράφων.

Στις 25 Ιούνη, τη σκυτάλη θα πάρει ο χορευτικός τομέας, που θα παρουσιάσει μια παράσταση παραδοσιακών χορών, ενώ από τις 18 έως τις 28 Ιούλη στο Παλιό Πανεπιστήμιο θα παρουσιάζει την αυτοσχεδιαστική παράσταση που έχει ετοιμάσει για φέτος η ομάδα «ΔΡΥΣ», του θεατρικού τομέα του ΠΟΦΠΑ.

Στόχος των φοιτητών, που βρίσκουν μέσω του ΠΟΦΠΑ ένα δρόμο επαφής και δημιουργίας πάνω σε διάφορες μορφές τέχνης, είναι να μπορέσουν του χρόνου να παρουσιάσουν παράλληλα τις εκδηλώσεις τους σε μορφή φοιτητικού φεστιβάλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ