Πέμπτη 16 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΑΙΔΕΙΑ
Πρόγραμμα εκδηλώσεων του 31ου Φεστιβάλ

Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις αυτές τις μέρες και αναμένεται να πολλαπλασιαστούν το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Αύριο Παρασκευή και Σάββατο 18 Ιούνη

  • Στα Γιάννενα, διήμερο της Οργάνωσης Σπουδάζουσας στη Φοιτητική Εστία Δόμπολης, θα ξεκινάει στις 8 κάθε βράδυ. Η πρώτη μέρα αφιερώνεται στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών και περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Πάμπλο Νερούντα. Το πρόβλημα στέγασης και γενικότερα τα προβλήματα των εστιακών φοιτητών αποτελούν κεντρικό θέμα της δεύτερης μέρας, που περιλαμβάνει συναυλία ερασιτεχνικού συγκροτήματος.

Σάββατο 18 Ιούνη

  • Στο Σουφλί, στο δάσος της Δαδιάς, οι Οργανώσεις Σπουδάζουσας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Αντιφασιστική Νίκη, με τη συμμετοχή της ΠΕΑΕΑ Εβρου. Η αναχώρηση για τη Δαδιά από Αλεξανδρούπολη είναι στις 9 το πρωί.
  • Στην Ξάνθη, η Οργάνωση Σπουδάζουσας διοργανώνει εκδήλωση στο χώρο του Πολυτεχνείου μαζί με την ΠΕΑΕΑ, για την Αντιφασιστική Νίκη. Θα μιλήσει ο Γ. Πυργελής, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ.

Δευτέρα 20 Ιούνη

  • Στην Κομοτηνή, στην παλιά Νομική εκδήλωση για την Αντιφασιστική Νίκη.

Τετάρτη 22 Ιούνη

  • Στην Αθήνα, στον ΟΤΕ (Γ` Σεπτεμβρίου), στις 5.30 μ.μ. και στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», θα γίνουν μαζικές εξορμήσεις - εκδηλώσεις στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης της Οργάνωσης Αθήνας στους νέους εργαζόμενους.
  • Στο Παγκράτι, στην πλατεία Μεσολογγίου, στις 7 μ.μ., με θέμα: «Με τους αγώνες μας μπορούμε, γιατί μας λένε το αντίθετο; Μαθαίνουμε την αλήθεια αλλάζουμε τον κόσμο».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ