Σάββατο 25 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ανοιχτή έκθεση εικαστικής δημιουργίας

Σε μία εποχή όπου η νεανική δημιουργία περνά μέσα από τα διαδοχικά φίλτρα των κάθε λογής χορηγών, όπου η ενασχόληση με την τέχνη θεωρείται πολυτέλεια λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, στην εποχή της εμπορευματοποίησης των πάντων και της θεοποίησης του ανταγωνισμού, το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» επιμένει κόντρα στο ρεύμα να δίνει βήμα έκφρασης στους νέους καλλιτέχνες.

Ετσι, η Επιτροπή Προγράμματος Οργανώσεων Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ προκηρύσσει ανοιχτή έκθεση ζωγραφικής - εικαστικής δημιουργίας - φωτογραφίας και σκίτσου στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Το θέμα των εικαστικών δημιουργιών είναι ελεύθερο, ενώ για τη φωτογραφία έχει θέμα τη «Ζωή των μεταναστών στο Νομό Θεσσαλονίκης» και για το σκίτσο «Πολιτική σάτιρα». Τα έργα που θα συγκεντρωθούν (μέχρι τις 31 Αυγούστου) θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, στις 8-9-10 Σεπτέμβρη στο Γυμναστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΚΝΕ (Φιλ. Δραγούμη 16Α) και στα τηλέφωνα 2310286021 και 6979443843 (Κεμανέ Γιάννα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ