Σάββατο 25 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε όλη τη χώρα και σήμερα Σάββατο ολοκληρώνεται το κεντρικό διήμερο του Φεστιβάλ στο Ρέθυμνο, στο Δημοτικό Κήπο, όπου θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Στις 7 μ.μ. το θεατρικό έργο του Μπ. Μπρεχτ «Συνομιλίες φυγάδων», στις 8.00 μ.μ. συζήτηση με θέμα «60 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη», όπου θα μιλήσει ο Στ. Λουκάς, στη συνέχεια το συγκρότημα «Σκηνική Απουσία» και η βραδιά θα κλείσει με συναυλία των Μ. Ανδρουλιδάκη - Μ. Δημητριάδη.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, είναι:

Σήμερα Σάββατο
  • Στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Αϊ Γιώργη, στις 7 μ.μ., με θέμα: «Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους - όχι σε όλα τα ναρκωτικά».
  • Στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων του Μαθητικού Τομέα. Στις 5 το απόγευμα τουρνουά «βελάκια» και «τάβλι», στις 7.30 μ.μ. συζήτηση για τα 60χρονα της Αντιφασιστικής Νίκης, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων της ΠΕΑΕΑ, ακολουθούν συναυλίες και στις 10.30 μ.μ. προβολή της ταινίας «Μάθε παιδί μου γράμματα».
  • Στην Κατερίνη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία της πόλης, εκδήλωση αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά και στο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, με μουσικές συναυλίες και έκθεση βιβλίου.
  • Στα Γρεβενά, στις 3.30 μ.μ., στα γραφεία της ΝΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Η κατάσταση στην Παιδεία σήμερα και η πρόταση του ΚΚΕ για το σχολείο των αναγκών μας. Ενιαίο 12χρονο δημόσιο και δωρεάν σχολείο», με σχετική βιντεοπροβολή.
Αύριο Κυριακή
  • Στην Αλεξανδρούπολη, στις 8.30 μ.μ., στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Φλοίσβο», με θέμα: «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Περιλαμβάνει ομιλία και προβολή της ταινίας «Τα γλυκά δεκάξι» του Κεν Λόουτς.
Δευτέρα 27 Ιούνη
  • Στα Γιάννενα, στην αίθουσα θεάτρου του ΤΕΙ, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα: «Δημόσιο Δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, λαϊκή απαίτηση και αναγκαιότητα. Το παράδειγμα των σοσιαλιστικών χωρών».
  • Στα Χανιά, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, στις 7 μ.μ., οι μαθητικές ΟΒ πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Αντιμαθήματα Ιστορίας και ΕΕ». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Συναυλίες με μαθητικά συγκροτήματα, διαγωνισμό ζωγραφικής, έκθεση βιβλίου, θεατρική παράσταση με χρήση πολυμέσων και ρεμπέτικο γλέντι.
  • Στο Αμύνταιο, στις 4.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, με θέμα τα 60 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ