Σάββατο 9 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ
Προκαλεί ο Κούγιας!

Τις αντιδράσεις συγγενών των αδικοχαμένων παιδιών από το Μακροχώρι Ημαθίας, που σκοτώθηκαν στο μακελειό των Τεμπών, προκάλεσε η αγόρευση του Αλ. Κούγια, στη δίκη για την υπόθεση, που συνεχίζεται στο Βόλο. Συγκεκριμένα, ο Αλ. Κούγιας, που αγόρευσε ως συνήγορος υπεράσπισης ενός από τους συνιδιοκτήτες της φονικής νταλίκας Αντ. Καμέα, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του δε φέρει καμία ευθύνη και για το πολύνεκρο δυστύχημα φταίει ο οδηγός Δ. Ντόλας, επειδή βιαζόταν να φτάσει στον προορισμό του για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα! Ακούγοντας την αγόρευση του Αλ. Κούγια, γονείς των μαθητών έλεγαν ότι οι ισχυρισμοί του είναι γελοίοι και προσβάλλουν τη μνήμη των παιδιών τους.

Οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων θα συνεχιστούν τη Δευτέρα, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εισαγγελέας της έδρας Αχ. Ζήσης πρότεινε να κριθούν ένοχοι και οι έξι κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, σωματικές βλάβες κατά συρροή και για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών με ενδεχόμενο δόλο οι τέσσερις και εξ αμελείας οι άλλοι δύο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ