Τετάρτη 24 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ-ΒΙΣΛΑ 4-1 (3-1 κ.α.)
Πρόκριση θρίλερ

Eurokinissi

Σε ένα ματς ακατάληλο για... καρδιακούς ο Παναθηναικός πέτυχε σπουδαία νίκη πρόκριση στην παράταση με 4-1 απέναντι στην μαχητική Βίσλα.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έφερε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της Κρακοβίας αν και οι πράσινοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0. Στο 62' ο Μορίς με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Χαραλαμπίδη και ο Ολισαντέμπε τρία λεπτά αργότερα έφεραν τους πράσινους σε τροχιά πρόκρισης. Στο 78' 'ομως οι Πολωνοί με ασύληπτο αριστερό βολέ έφερε σε θέση ισχύος τους φιλοξενούμενους. Η... ψυχή των 60.000 και πλέον φιλάθλων του τριφυλιού ήρθεσ τη θέση της στο 87' όταν από σουτ του Παπαδόπουλου και αφού η μπάλλα βρήκε στον Γκλοβίτσκι διαμορφώθηκε το 3-1 σκορ του κανονικού αγώνα.

Στην παράταση η κούραση ήταν εμφανείς όμως στο 113' ήρθε η λύτρωση. Ο Ηλίας Κώτσιος ύστερα από κόρνερ του κορυφαίου του ΠΑΟ Κώστα Χαραλαμπίδη με κεφαλιά έστειλε τους πράσινους στους όμιλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τους νικητές ο Χαραλαμπίδης ήταν μακράν ο καλύτερος ενω ακολούθησαν οι Κώτσιος, Μόρις και Γκαλίνοβιτς.

Από τους Πολωνούς άρεσαν οι Φρανκόφσκι Καντόρο, Γκλοβάτσκι κυρίως στο πρώτο μέρος όπου και είχαν την υπεροχή έναντι του ασύνδετου Παναθηναικού που είχε κυρίως πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλλας. Στην επανάληψη όλα άλλαξαν για τους παίκτες του μαλεζάνι και έτσι η σπουδαία πρόκριση είναι γεγονός.

καλή η διαιτησία του Αγγλου Μάρκ Ράιλι απέβαλε με δεύτερη κάρτα ορθά τον Σομπολόφσκι ενώ κιτρίνισε τους Μπρόζεκ, Πένζα, παπαδόπουλο, Κονσεισάο, Σλεριτς, Κώτσιο και Γκαλίνοβιτς.

ΠΑΟ: Γκαλίνοβιτς, Μόρις, Κώτσιος, Σέριτς, Βύντρα, Μπίσκαν (73' Λεοντίου), Κονσεισάο, Βόουτερ (61 Παπαδόπουλος), Χαραλαμπίδης, Ολισαντέμπε (70' Αντριτς), Γκέκας.

ΒΙΣΛΑ: Μάινταν, Ντούτκα, Κλος, Γκλοβάτσκι, Μπασίνσκι, Ζιέντσουκ (61' Παουλίστα), Σομπολέφσκι, Καντόρο, Ούτσε (74' Κούζμπα), Φρανκόφσκι, Μπρόζεκ (62' Πένζα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ