Παρασκευή 26 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Κόντρες» στη ΔΕΗ

Γρηγοριάδης Κώστας

Συνεχίζονται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι ενδοκυβερνητικές τριβές στη Διοίκηση της ΔΕΗ. Για όσους ψάχνουν να βρουν τις αιτίες, ξεκαθαρίζουμε ότι αιτία, σε καμιά περίπτωση, δεν αποτελεί ότι υπάρχουν μέλη της Διοίκησης που διαφωνούν με τις αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος και για την πορεία ιδιωτικοποίησης στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Πιο πιθανό φαίνεται να είναι ότι κάποιοι θεωρούν υπερβολική την τακτική Παλαιοκρασσά, να ασχοληθεί με ενδεχόμενα σκάνδαλα που έγιναν παλαιότερα στην εταιρία και τώρα - μάλλον με την ανοχή Σιούφα - εκδηλώνουν έμπρακτα τη διαφωνία τους.

Το «καινούριο» στην ιστορία είναι ότι, αν και ο Γ. Παλαιοκρασσάς είχε ζητήσει να αναβληθεί χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ για την τοποθέτηση των διευθυντών στην επιχείρηση επειδή διαφωνούσε με κάποιες επιλογές, το ΔΣ συνήλθε, παίρνοντας, μάλιστα, και τις σχετικές αποφάσεις.

Αλλωστε, για τέτοια ζητήματα, όπως επίσης για θέματα που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των «θεσμικών» μετόχων της επιχείρησης, υπάρχουν και γίνονται οι διαγκωνισμοί στην εταιρία. Για το πώς θα εξασφαλιστούν για το λαό φτηνότερα τιμολόγια, ουδείς ενδιαφέρεται, κανείς δεν ασχολείται...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ