Τρίτη 30 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΙΚΑΡΙΑ - ΧΑΝΙΑ
Κινητοποιήσεις για τις εφημερίες

Επίσχεση εργασίας επ' αόριστο ξεκίνησαν χτες Δευτέρα οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Ικαρίας, αντιδρώντας στη μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών τους από το Μάη του 2005.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν ότι αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του νησιού και την αγωνία των κατοίκων, ομόφωνα καλύπτουν τις εφημερίες του νοσοκομείου, σε καθημερινή βάση και ολόκληρο το χρόνο, χωρίς την αντίστοιχη αμοιβή.

Την επίσχεση εργασίας που ξεκίνησαν στις 16/8/2005, με αίτημα την καταβολή των εφημεριών που τους οφείλονται από το Μάη, αλλά και για την κατάσταση των υπηρεσιών Υγείας του νομού, συνεχίζουν και οι γιατροί του Νοσοκομείου Χανίων. Σήμερα αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η διοίκηση του νοσοκομείου, ζητώντας να κηρυχτεί παράνομη η κινητοποίηση των γιατρών.

«Ενας γιατρός που αναγκάζεται να δουλέψει μέχρι και 100 ώρες τη βδομάδα είναι δυνητικά επικίνδυνος για τους χρήστες των υπηρεσιών Υγείας και για τον εαυτό του», καταγγέλλουν οι γιατροί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ