Σάββατο 3 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Νέμεσις» Μαΐου

Με ένα - δωρεάν - cd rom που περιέχει το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη «γλώσσα» των νευμάτων που κάνουν οι μοτοσικλετιστές, συνοδεύεται το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Νέμεσις» που κυκλοφόρησε στις 31/5.

Στο τεύχος περιλαμβάνονται: Εκτενές ρεπορτάζ για τη ΝΔ, για τα συμβαίνοντα στο εσωτερικό - και όχι μόνο του κόμματος, για τους Α. Σπηλιωτόπουλο, Γ. Καρατζαφέρη, Γ. Κύρτσο κ.ά. Ντοκουμέντο για τις περικοπές συντάξεων και μισθών που ζητά η Κομισιόν από την Ελλάδα. Αρθρο για την Παιδεία του Φανούρη Βώρου. Θέμα για τον ΥΠΕΞ Γ.Α. Παπανδρέου, τους συμβούλους και το περιβάλλον του. Θέμα για την «Ολυμπιακή Αεροπλοΐα» -ΕΚΑΒ και τα ιταλικά συμφέροντα - κείμενο του Γιώργου Αμυρά. Θέμα της Θεοδώρας Αγουρίδου για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Θέμα της Μαίρης Πίνη για τις ταυτότητες και τον «ιερό πόλεμο» της Εκκλησίας. Αρθρο της Λιάνας Μυστακίδου για την Τουρκία και τον Ετζεβίτ. Θέμα του Δημήτρη Χατζηνικόλα για τις αποχωρήσεις, τα παρασκήνια, τις βλέψεις στελεχών στο ΣΥΝ. Θέμα της Βασιλικής Λάζαρη για τους θαλάσσιους δρόμους της Μεσογείου.

Επίσης, περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τον σκηνοθέτη Αλέξη Δαμιανό και τον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, καθώς και θέματα για το θέατρο, τη μουσική, το βιβλίο, το Ιντερνετ, την Οικονομία, το αυτοκίνητο, τον αθλητισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ