Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Προκλητικές ψευτοδικαιολογίες

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έσπευσε διά ανακοινώσεως το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με αφορμή τα πάμπολλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη διαδικασία διανομής των προσωρινών δικαιωμάτων της νέας ΚΑΠ.

Στην ανακοίνωση επιχειρήθηκε να επιμεριστούν τα «τεχνικά» λάθη στην ...τηλεπικοινωνιακή υποδομή της χώρας, στις Ενώσεις και ολίγο και στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η ουσία είναι ότι εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες δεν είναι μόνο χαμένοι από τις αποφάσεις της νέας ΚΑΠ που γίνονται τώρα πράξη, αλλά ταλαιπωρούνται χωρίς να φταίνε σε τίποτα και τρέχουν να πληρώσουν και το κόστος υλοποίησης της νέας ΚΑΠ. Επίσης φαίνεται πως θα δοθεί χρονική παράταση για την υποβολή των ενστάσεων, αφού εκτιμάται ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη που έχει ορίσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το θέμα πάντως είναι ότι οι Ενώσεις μέσω της ΠΑΣΕΓΕΣ έχουν επιβάλει απαράδεκτα χαράτσια για την υποβολή των ενστάσεων και ο αρμόδιος γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκιαδάς που παραμένει και μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ βγήκε και ανακοίνωσε, προκαλώντας τη νοημοσύνη των αγροτοκτηνοτρόφων, ότι το υπουργείο δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα που ζητάνε οι Ενώσεις για τις ενστάσεις! Καλά, κύριε Σκιαδά, γιατί δεν πληρώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το κόστος της όλης διαδικασίας και καλυφτούν και τα έξοδα των Ενώσεων και πρέπει να πληρώνουν χαράτσια οι αγροτοκτηνοτρόφοι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ