Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στα... βαθιά οι Πειραιώτες

Με κοινό στόχο την πρόκριση στους «16» της φετινής Ευρωλίγκα οι δυο συμπολίτες, Ολυμπιακός και Εθνικός, ρίχνονται από σήμερα στη μάχη της β' προκριματικής φάσης. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στον 8ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο Βελιγράδι, με αντιπάλους την «οικοδέσποινα» Παρτιζάν, την Καζάν και την Ολίμπικ Νις. Αντίθετα, ο Εθνικός έχει σαφώς πιο εύκολο έργο, αφού είναι και οικοδεσπότης του ομίλου (οι αγώνες θα διεξαχθούν στο «Παπαστράτειο»), ενώ και οι αντίπαλοί του θεωρούνται πιο εύκολοι. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Ποζίλιπο, τη γερμανική Κανστάντ και την τουρκική Χιμπελιάδα.

Ο Ολυμπιακός σήμερα αντιμετωπίζει στις 20.30 τη Ρωσική Καζάν και φυσικά θέλει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Πάτερος, γνωρίζει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αφού, ας μην ξεχνάμε, ότι λείπουν από τους παίκτες παιχνίδια.

Οι ενδεχόμενες απουσίες βασικών στελεχών προβληματίζουν τον προπονητή του Εθνικού, Μάκη Βολτυράκη, καθώς ο Στελλάτος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, ενώ η συμμετοχή του Μυλωνάκη θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή. Ο Εθνικός κάνει πρεμιέρα σήμερα με αντίπαλο τη Χιμπελιάδα (18.30).

  • Για τη δεύτερη αγωνιστική του «Λεν Τρόφι» Πανιώνιος και Πάτρα έχασαν από τις ουγγρικές Φερεντσβάρος και Εγκρεν με 11-9 και 17-5 αντίστοιχα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ