Τετάρτη 12 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη 12 του Οκτώβρη:

-- Η Αχτίδα Παιδείας της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση για καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Στέκι (Οδός Σωκράτους 6, δίπλα στα γραφεία της ΚΟΘ). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ και εκπαιδευτικός.

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Τα προβλήματα της νέας γυναίκας και η πρόταση του ΚΚΕ», στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αϊβαλιώτη, στην Αγία Τριάδα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ξυλούρης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», στις 6 μ.μ., στην πλατεία της Κάτω Φορτέτσας. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη 13 του Οκτώβρη:

-- Η Αχτίδα Παιδείας της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση για καθηγητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, στις 7 μ.μ., στο κτίριο της Παλιάς Φιλοσοφικής (στο κεντρικό αμφιθέατρο). Θα μιλήσει ο Γιώργος Τσιλιγκιρίδης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΘ και καθηγητής του ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ