Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Επεσαν καμπάνες

Αρχισαν να πέφτουν οι καμπάνες της γερμανικής δικαιοσύνης στους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο Χόιτσερ. Οι τρεις από τους έξι συνολικά κατηγορούμενους, για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια σε μικρές κατηγορίες της Γερμανίας, άκουσαν σήμερα τις ποινές τους, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με τις ετυμηγορίες για τους υπόλοιπους τρεις.

Οι Αντε Σάπινα και Ρόμπερτ Χόιτσερ, εγκέφαλος της σπείρας και διαιτητής των στημένων αγώνων αντίστοιχα, παραδέχτηκαν ότι διαμόρφωσαν αποτελέσματα και έτσι ο πρώτος θα παραμείνει για 2 χρόνια και 11 μήνες στη φυλακή, ενώ στο δεύτερο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

Ο έτερος διαιτητής που συμμετείχε στη σπείρα, Ντομινίκ Μαρκς, θα παραμείνει επίσης έγκλειστος στις γερμανικές φυλακές για δύο χρόνια. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι οι αδελφοί του Σάπινα, Μίλαν και Φίλιπ, και ο πρώην ποδοσφαιριστής Στέφεν Καρλ. Οι δύο πρώτοι θα ακούσουν τις αποφάσεις των δικαστών αύριο, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί και για τον τελευταίο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ