Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«Δόλωμα» το γρήγορο Ιντερνετ

Ο ΟΤΕ εμμένει προκλητικά στις εξωφρενικές αυξήσεις (ως και 240% στα τέλη της απλής σύνδεσης στο Ιντερνετ) ενώ παράλληλα ρίχνει «δόλωμα» μελλοντικών μειώσεων στο γρήγορο Ιντερνετ (ADSL), ώστε να προσελκύσει νέους χρήστες στην ούτως ή άλλως πανάκριβη υπηρεσία.

Η διοίκηση του ΟΤΕ, προσπαθεί - με χτεσινή της ανακοίνωση - να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ετσι, αφού επικαλείται πως «δεν έχει γίνει καμία αύξηση από το 1999» στα τέλη Ιντερνετ, υποστηρίζει στη συνέχεια ότι αν δεν προχωρήσει ο Οργανισμός στις αυξήσεις «θα υποστεί αδικαιολόγητες και παράνομες ζημιές, αφού είναι Ανώνυμη Εταιρία και όχι δημόσια υπηρεσία»! Στην ουσία δηλαδή, η διοίκηση του ΟΤΕ ομολογεί ότι μέλημά της είναι να ενισχύσει την κερδοφορία των μεγαλομετόχων του Οργανισμού.

Στη συνέχεια υπόσχεται υπερδιπλασιασμό της χωρητικότητας για γρήγορο Ιντερνετ και αύξηση των προσφερόμενων ταχυτήτων μέσα στο 2006, για να ρίξει το «δόλωμα» ότι όσο θα αυξάνονται οι χρήστες, τόσο θα μειώνονται οι τιμές ADSL. Τέλος, οι αρμόδιοι του ΟΤΕ για να ρίξουν στα «μαλακά» τις εξωφρενικές αυξήσεις, προαναγγέλλουν σταδιακή εφαρμογή των νέων τιμών, αλλά και διαφορετικό τιμολόγιο για όσες περιοχές δεν έχουν ακόμα πρόσβαση ADSL.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ