Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Εσωτερικός... φόβος

Οταν δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε Ελλάδα και Ευρώπη από την έναρξη των υποχρεώσεων, όταν αγωνίζεται στην έδρα του που θεωρείται το λογικό φαβορίκαι με βάση τον αντίπαλο, τότε τι μπορεί να φοβίζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο σημερινό αγώνα Παναθηναϊκός - Παρτιζάν (ΟΑΚΑ, 20.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-3) για την Ευρωλίγκα; Σύμφωνα με τον τεχνικό των «πρασίνων» υπάρχει κάτι... Ο κακός εαυτός της ομάδας του, που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Οπως επισήμανε ο Ζοτς, που θα κληθεί απόψε να αντιμετωπίσει την παλιά του... αγάπη, οι παίκτες του δεν πρέπει να την υποτιμήσουν. Οσον αφορά τα αγωνιστικά ο μόνος απών από το «τριφύλλι» θα είναι ο Λάκοβιτς, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ αντίθετα Διαμαντίδης και Αλβέρτης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους σε προσαγωγούς και γόνατο αντίστοιχα.

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσαν Βογιόσεβιτς, τόνισε για τον Παναθηναϊκό ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση απ' όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας, ενώ για την ομάδα του είπε ότι το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση.

  • Μόλις ένα εικοσάλεπτο άντεξε ο Ολυμπιακός στο Βίλνιους (προηγήθηκε 18-21), όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και ηττήθηκε από την τοπική Λιετούβος με 78-67.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ