Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΖΕΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Η «κατάρα» δεν... πάγωσε

Η... κατάρα του τελευταίου πενταλέπτου, που θέλει να αποβαίνει μοιραίο για τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να «παγώσει» ούτε στο Τρονχάιμ. Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Ρόζεμπουργκ, κάτι που τον αφήνει και μαθηματικά πλέον εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Οι Νορβηγοί παίρνουν πλέον την τρίτη θέση που οδηγεί στο ΟΥΕΦΑ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική. Για άλλη μια φορά οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ιδανικοί αυτόχειρες. Ούτε το γκολ του Ριβάλντο στο 24' ούτε και η απόκρουση του Νικοπολίδη σε χτύπημα πέναλτι του Ρίσεθ (ανατράπηκε από τον Πάντο, ο οποίος αποβλήθηκε) στο 85' ήταν αρκετά για να τους δώσουν τη νίκη. Στο 88' η γνωστή ολιγωρία της άμυνας έδωσε το δικαίωμα στον Χέλσταγκ να ισοφαρίσει.

Η απόδοση των πρωταθλητών πάντως στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν καλή, κυρίως στο πρώτο μέρος. Από το ξεκίνημα πήραν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και κυκλοφόρησαν την μπάλα από τα πλάγια, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε αμυντικό ρόλο. Οι Μπαμπαγκίτα (11'), Ανατολάκης (20'), Τουρέ (43') έχασαν κλασικές ευκαιρίες. Μετά το 60' οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να υποχωρούν δίνοντας χώρο στη Ρόζεμπουργκ, που τον εκμεταλλεύτηκε περνώντας μπροστά. Ιδιαίτερα απειλητική πάντως η νορβηγική ομάδα έγινε στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.

Το γκολ του Ριβάλντο δεν έφθασε για τον Ολυμπιακό χτες

Eurokinissi

Το γκολ του Ριβάλντο δεν έφθασε για τον Ολυμπιακό χτες
Ρόζεμπουργκ: Ε. Γιόνσεν, Μπάσμα, Στραντ (28' Χέλσταγκ), Φ. Γιόνσεν, Ρίσεθ, Σόλι, Σκιέλμπρεντ (9' Βίνσνες), Στόρφλορ, Μπράατεν (63' Ετεγκααρντ), Κβάρμε, Ντορσίν.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Καφές, Στολτίδης, Ριβάλντο (85' Μάριτς), Σούρερ, Τουρέ, Ντάνι, Μπουλούτ, Πάντος, Ανατολάκης, Μπαμπανγκίντα (71' Οκκάς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ