Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (αριστερά)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (αριστερά)
«ΑΓΡΥΠΝΙΑ»

Του Νίκου Γραμματικού

Δύο αδέλφια, που τους χωρίζει μια δεκαετία κι ένα χάσμα απόψεων. Ο Ανδρέας - ο μεγάλος - διεφθαρμένος αστυνομικός, κι ο Νίκος - ο μικρότερος - παπάς. Οι μεταξύ τους σχέσεις ανύπαρκτες έως και εχθρικές, παρ' όλο που ο Ανδρέας ανέλαβε την ανατροφή του Νίκου όταν ο πατέρας τους πέθανε. Ο μόνος συνδετικός κρίκος η γυναίκα του Ανδρέα που, όμως, βρίσκεται εντελώς αναπάντεχα στην εντατική βαριά τραυματισμένη από το υπηρεσιακό περίστροφο του άνδρα της. Το γεγονός αναγκάζει τα αδέλφια να ξανασυναντηθούν και να περάσουν τη δραματικότερη ίσως νύχτα της ζωής τους, προδιαγράφοντας ένα εντελώς διαφορετικό αύριο και για τους δυο τους.

***

«ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΡΕΜΑ»

Του Γιάννη Διαμαντόπουλου

Δεκαετία του '50. Μια χήρα μάνα μεγαλώνει τα τρία παιδιά της, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο μοναχογιό της. Τα πρώτα σημάδια ιδιαιτερότητας του γιου εμφανίζονται νωρίς: κόντρα με την οικογένεια, ρήξη με τα κοινωνικά πρότυπα, φιλίες με το ίδιο φύλο. Το πάθος του για το χορό τον οδηγεί στο Παρίσι και τα πάθη του σε αμφίφυλες σχέσεις.

Δεκαετία του '80. H απογοητευτική επιστροφή στην Ελλάδα, η καλλιτεχνική του αποτυχία και η όξυνση των σχέσεών του με τη μητέρα του τον οδηγούν σε ακραίες αποφάσεις: πεζοδρόμιο στη Συγγρού, χορευτής σε καμπαρέ με τραβεστί, φυλακή, αλλαγή φύλου. Η μάνα του αδυνατεί ν' ακολουθήσει τις αλλαγές του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
***

«ΓΛΥΚΙΑ ΜΝΗΜΗ»

Του Κυριάκου Κατζουράκη

Η Ιρίνα, γεννημένη στη Μόσχα από Ελληνα πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 25 χρόνια. Ο πατέρας της έχει πεθάνει και η Ιρίνα ψάχνει τον ετεροθαλή αδελφό της. Η κληρονομιά του πατέρα της είναι τα ημερολόγιά του κι ένα ανέκδοτο κείμενο του Ζενέ. Το κείμενο αυτό θα τη στηρίξει στην επώδυνη αναζήτηση της δεύτερης ταυτότητάς της και στην προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με το παρελθόν.

***

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ...ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Του Αντώνη Καφετζόπουλου

Η Γεωργία, ακούγοντας μέσα της το ηχηρό κάλεσμα της φύσης, ανακοινώνει στον Τζόνι, γνωστό διαφημιστή, πως θέλει ένα παιδί μαζί του και πως αν δεν ανταποκριθεί μέχρι σήμερα το βράδυ στην επιθυμία της, θα κάνει παιδί με τον πρώτο τυχόντα. Ο Τζόνι, όμως, έχει άλλα προβλήματα να λύσει. Ο Αθανασιάδης, ο βασικός του πελάτης, σκέφτεται να αλλάξει διαφημιστή. Και η τράπεζα που δανειοδοτεί την εταιρία του θέλει να δει το συμβόλαιο με τον Αθανασιάδη για να τους επαναδανειοδοτήσει. Ταυτόχρονα, ο Τζόνι ανακαλύπτει ότι η μητέρα του έχει εξαφανιστεί μέσα από την εταιρία του κι ότι η κόρη του, η οποία δικάζεται την επόμενη μέρα για κλοπή, έχει συλληφθεί ξανά κι έχει δραπετεύσει από το Τμήμα μ' έναν Βούλγαρο κακοποιό!

Μήπως έφτασε η μέρα της κρίσης για τον Τζόνι;

***

«Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΙΑ»

Του Βαγγέλη Σεϊτανίδη

O Σάββας είναι πορτιέρης στο πιο κοσμικό club της Αθήνας. Χρόνια στη νύχτα, περνάει την «κρίση των 40» στα 30!

Παραμονές Χριστουγέννων, τρακάρει με την Λία, κόρη διαβόητου μεγαλοεπιχειρηματία. Ο Σάββας βλέπει σ' αυτήν το «έτερον ήμισυ». Μέχρι τώρα, δήλωνε άθεος. Από δω και πέρα ερμηνεύει διάφορες συμπτώσεις ως θεϊκά σημάδια. Οταν αποφασίζει πως για τις σαδομαζοχιστικές τάσεις της Λίας φταίει ο πατέρας της, ο Θεός τού οπλίζει το χέρι μ' ένα 45άρι.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
***

«ΘΥΜΑΜΑΙ»

Του Δημήτρη Κολλάτου

Ο Δημήτρης Κολλάτος αυτοβιογραφείται. Εξήντα χρόνια συνειδητής ζωής από τα Δεκεμβριανά του πατέρα του μέχρι σήμερα.

Προσωπική ζωή, θεατρικοί αγώνες, κινηματογραφικές ταινίες, πολιτική. Μια εκ βαθέων εξομολόγηση που, στην ειλικρίνειά της, άλλους θα φοβίσει κι άλλους θα ενθουσιάσει. Η δικιά του κατάθεση ζωής στα εξήντα τελευταία χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.

***

«ΤΟ ΚΑΚΟ»

Του Γιώργου Νούσια

Το Κακό ξυπνάει στο κέντρο της Αθήνας και με ρυθμό επιδημίας μετατρέπει τους ανυποψίαστους πολίτες σε λυσσασμένα ζόμπι. Οσοι επιβιώσουν θα παλέψουν για τη ζωή τους. Μέχρι θανάτου...

***

«Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ»

Του Ρένου Χαραλαμπίδη

Οι ανώτατες σπουδές φιλοσοφίας έχουν κάνει τον Στέφανο ν' αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους ως κατώτερούς του. Οταν απολύεται από το στρατό, θεωρεί ότι ο κόσμος τού ανήκει. Στην πραγματικότητα, του ανήκουν μόνο τα χρέη της μητέρας του, που μόλις απεβίωσε κι η απόρριψη της άλλοτε αφοσιωμένης ερωμένης του. Ο Τσακίρης, φίλος από το σχολείο, που έχει να τον δει από τότε κι όλα αυτά τα χρόνια διέπρεψε στο έγκλημα, του προτείνει να ληστέψουν την τράπεζα όπου δουλεύει, ως ταμίας και συνεργός, ο Αρης - πρότυπο του κοινωνικού επαναστάτη στα εφηβικά τους χρόνια και Πυγμαλίων του Στέφανου. Ο ήρωας θα βουτηχτεί στην αγριότητα αλλά και στη μαγεία της πραγματικής ζωής, κάνοντας ένα ταξίδι προς την ωριμότητα.

***

«ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΩ... ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ»

Της Δώρας Μασκλαβάνου

Μια ιστορία για την εμπιστοσύνη

Ο μικροκακοποιός που αποφυλακίζεται, συναντά μια γυναίκα που ζει «φυλακισμένη» σ' ένα βουνό και φτιάχνει κάρβουνο. Αυτή, συμφιλιωμένη με μια σκληρή μοναχική ζωή αυτός, αναστατωμένος απ' την ανάγκη να ξεκινήσει τη ζωή του απ' την αρχή. Για να συνεχίσουν μαζί, χρειάζεται να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΙΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΙΤΗΣ
Ο καθένας τους αναγνωρίζει στη βαθιά, αληθινή επιθυμία του άλλου, τη δική του. Δύο άνθρωποι που θα αγαπηθούν, φτάνουν για να υπάρξει ένας κόσμος. Πόσο μάλλον μία ταινία.

«ΚΙΝΕΤΤΑ»

Του Γιώργου Λάνθιμου

Κινέττα. Ενα ξεψυχισμένο θέρετρο όπου τον χειμώνα ζουν μετανάστες εργάτες. Ενας μυστικός αστυνομικός παθιασμένος με τ' αυτοκίνητα, τα κασετόφωνα και τις Ρωσίδες, ερευνά μια σειρά από δολοφονίες που έγιναν πρόσφατα στην περιοχή. Επιστρατεύει τη βοήθεια ενός υπαλλήλου φωτογραφείου, ενός μοναχικού τύπου που κάνει και βιντεοσκοπήσεις, και μια νεαρή καθαρίστρια ξενοδοχείου, η οποία θα υποδύεται τα θύματα. Το παράξενο αυτό τρίο αναπαριστά τον ένα φόνο μετά τον άλλο, κάτω από τη σχολαστική - αν και αμφιβόλου επιστημονικής σκοπιμότητας -σκηνοθεσία του αστυνομικού. Ο υπάλληλος του φωτογραφείου ερωτεύεται την καμαριέρα, ενώ ο αστυνομικός είναι τρελός για το νέο μοντέλο της BMW. Και η καθαρίστρια δίνεται ολοκληρωτικά στο ρόλο της, προσπαθώντας να γίνει το τέλειο θύμα. Δεν ξέρουμε τίποτ' άλλο γι' αυτούς τους ανθρώπους. Ούτε τα ονόματά τους. Θα εξαφανιστούν με το πρώτο κύμα των παραθεριστών.

***

«ΛΙΟΥΜΠΗ»

Της Λάγιας Γιούργου

H Λιούμπη (η λέξη σημαίνει «αγάπη» στα ρωσικά) μπαίνει σαν συντροφιά μιας ηλικιωμένης γυναίκας σ' ένα μεσοαστικό περιβάλλον και χαίρεται που η ζωή τής πρόσφερε αυτή τη μικρή, αλλά και σπουδαία, ευκαιρία. Από την άλλη, ο Δημήτρης κυνηγά την ευκαιρία που θα τον αρπάξει και θα τον πάει μακριά από το ρόλο του στυλοβάτη της οικογένειας, με μια μάνα ανήμπορη και μια αδελφή διαρκώς στα όρια της υστερίας. Η Λιούμπη κι ο Δημήτρης έρχονται κοντά και ζουν μια ψευδαίσθηση ελευθερίας που, δυστυχώς, δεν μπορεί να κρατήσει πολύ.

***

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ
«ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ»

Της Ολγας Μαλέα

Μια σουρεαλιστική κωμωδία που ξεσκεπάζει μυστικά και ψέματα!

Αφήνοντας πίσω την πρωτεύουσα και την αχόρταγη φίλη του, ο Μάνος θα βρεθεί στην επαρχία όπου θα συναντήσει τη Φένια (τον παλιό του έρωτα) να δουλεύει σε γραφείο κηδειών, τον θείο του να λιγουρεύεται απαγορευμένους λουκουμάδες και το αγαπημένο του γουρουνάκι, το Μαρικάκι, να γίνεται σύμμαχος στην αποκάλυψη μιας λυτρωτικής αλήθειας.

***

«Η ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ»

Της Ελένης Αλεξανδράκη

Μια φεγγαρόλουστη νύχτα, η Αννα, μια παντρεμένη γυναίκα, το σκάει από το νησί όπου ζει με τον αρκετά μεγαλύτερο άνδρα της για να επιστρέψει στο απέναντι νησί, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Ενας νεαρός βοσκός, ο Μαθιός, τη βοηθάει να δραπετεύσει με μια μικρή βαρκούλα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους που κρατάει μια νύχτα, ο Μαθιός, μυστικά ερωτευμένος μαζί της, ελπίζει πως θα μείνουνε για πάντα μαζί. H Αννα τού προσφέρει το φουστάνι της για πανί. Ενας λανθάνων ερωτισμός κρύβεται και στη δική της ψυχή, αλλά η πραγματική αιτία της φυγής της είναι η Νοσταλγία για τον τόπο που γεννήθηκε. Με την αγωνία του τρυφερού της συζύγου που τρέχει στο κατόπι της και το μικρόκοσμο του νησιού που δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να δώσει χείρα βοηθείας, σκηνές από το παρελθόν της μπερδεύονται με το παρόν, μεταμορφώνοντας αυτό το λιλιπούτειο ταξίδι σε ένα ταξίδι ζωής.

***

«ΟΜΗΡΟΣ»

Του Κωνσταντίνου Γιάνναρη

Σάββατο πρωί, ένας νεαρός άνδρας παίρνει το τοπικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ από ένα χωριό έξω απ' τη Θεσσαλονίκη. Οπλισμένος με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, απάγει το λεωφορείο και κρατάει ομήρους εφτά από τους επιβάτες. Ο δράστης, ο 24χρονος Αλβανός μετανάστης Ελιον Σένια, απαιτεί 50 εκατομμύρια δραχμές σε λύτρα για «να ξαναφτιάξει τη ζωή του» και να εξασφαλίσει την επιστροφή στη χώρα του.

ΔΩΡΑ ΜΑΣΚΛΑΒΟΥ
ΔΩΡΑ ΜΑΣΚΛΑΒΟΥ
Η απαγωγή μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. Για τις επόμενες είκοσι ώρες, ακολουθεί ένα τρελό, αν όχι τραγελαφικό, κυνηγητό που διασχίζει τη βόρεια Ελλάδα και τη νότια Αλβανία, με επικεφαλής το λεωφορείο και πίσω του μια αλλόκοτη αυτοκινητοπομπή από περιπολικά, τηλεοπτικά συνεργεία, απελπισμένους συγγενείς και διάφορους περίεργους. Το λεωφορείο οδεύει μετ' εμποδίων προς τα αλβανικά σύνορα...

***

«ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ»

Του Κώστα Νάτση

Ο Ηλίας, ένα δεκάχρονο ατίθασο αγόρι από το Ριζοβούνι της Ηπείρου, έχει καταγοητευτεί από τη μουσική της πατρίδας του κι είναι έτοιμος να τα εγκαταλείψει όλα για χάρη της. Η ταινία συνοδεύει το πάθος του Ηλία. Αφήνεται να παρασύρει τον θεατή στα συναισθήματα του παιδιού, αλλά και σ' αυτήν την πίκρα που γεννά η ηπειρώτικη μουσική. Το πάθος του είναι επίσης ο δρόμος της μαθητείας του. Οφείλει απ' τη μια μεριά να αντιμετωπίσει το θυμό και την έλλειψη κατανόησης των γονιών του και τις κοροϊδίες του αδελφού του. Απ' την άλλη, οφείλει να αναζητήσει τη μουσική στα μέρη που βρίσκεται: να την κοπανήσει δηλαδή απ' το σχολείο, να διατρέξει την επαρχία, ν' απολαύσει τη φύση, να φοβηθεί διασχίζοντας τα χωράφια τη νύχτα, να ανακαλύψει άλλα χωριά, άλλους ανθρώπους. Αυτή η μοναχικότητα θ' αποτελέσει για τον Ηλία τη σχέση του με τον κόσμο. Μια σχέση, που αποτελεί την ατμόσφαιρα της ταινίας.

***

«ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ»

Του Αγγελους Φραντζή

Το όνειρο του σκύλου αφηγείται την ιστορία μιας μαγικής νύχτας στην Αθήνα. Ενας άνδρας βλέπει στον ύπνο του ένα όνειρο που αφορά μια παράξενη ληστεία. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ανακαλύπτει ότι όλα του τα υπάρχοντα έχουν κλαπεί με εξίσου παράξενο τρόπο. Ο άνδρας απευθύνεται στην αστυνομία όπου ένας έμπειρος αστυνόμος προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση με μάλλον ανορθόδοξες μεθόδους. Ομως, όσο περνάει η νύχτα το μυστήριο σιγά - σιγά μοιάζει να εξαπλώνεται σε ολόκληρη την πόλη. Παράξενα περιστατικά οδηγούν τους ήρωες σ' ένα ταξίδι που μοιάζει να ξεφεύγει από την πραγματικότητα και να συναντά τον κόσμο του ονείρου.

ΛΑΓΙΑ ΓΙΟΥΡΓΟΥ
ΛΑΓΙΑ ΓΙΟΥΡΓΟΥ
***

«Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ»

Του Δημήτρη Αθανίτη

Αύγουστος 2004. Για δέκα μέρες, η Αθήνα γίνεται το κέντρο του κόσμου. Ανθρωποι από όλο τον πλανήτη έρχονται να ζήσουν τη μεγάλη γιορτή. Από το Παρίσι, τη Βοστόνη, τη Μόσχα και το Τόκιο, όλα τα πρόσωπα της ταινίας βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται, καθώς οι πορείες τους διασταυρώνονται με τρόπο αναπάντεχο. Καλώς ήρθατε στην Πόλη των Θαυμάτων!

***

«ΤΣΙΟΥ...»

Του Μάκη Παπαδημητράτου

Αθήνα, Δεκαπενταύγουστος 2005.

Μέσα σ' ένα απόγευμα, γνωρίζουμε μερικούς ανθρώπους που το μόνο τους πρόβλημα είναι η αναζήτηση ουσιών. Παράνομων ουσιών. Λόγω της ημέρας, υπάρχει έλλειψη. Ο Τσίου, πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, είναι ηρωινομανής. Ψάχνοντας να βρει ηρωίνη, μπλέκει, μέσω της αδελφής του Στέλλας και του μαφιόζου άντρα της, Στέλιου, αρκετούς ανθρώπους. Αλλοι τους κοκαϊνομανείς, όπως ο Νώντας και ο Γιάννης που διεκδικούν την Τζένη, και άλλοι που δεν έχουν σχέση με ουσίες όπως ο Τάκος, ο Νικήτας και ο Μπιλ, που απλά δουλεύουν για τον μαφιόζο και πρέπει να βρουν ηρωίνη επειδή έτσι τους διέταξε. Ο Τάκος πιέζει τον Νώντα να του βρει, κι ο Νώντας βάζει τον Τσίου να βρει, χωρίς να ξέρει ότι ο τελικός αποδέκτης θα είναι ο ίδιος ο Τσίου. Τα πράγματα μπερδεύονται αρκετά, και η περιπλάνηση στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζεται για την πολυπόθητη δόση.

***

«ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ»

Του Γιάννη Σολδάτου

Ο Ισίδωρος και ο Ιωσήφ στο φουαγιέ του κινηματογράφου - ιδιοκτήτης και πορτιέρης ο πρώτος, μπάρμαν ο δεύτερος - αρπάζουν ερεθίσματα από τους θεατές που μπαίνουν στο κινηματογράφο για να σκαρώσουν τις καινούριες τους ιστορίες, να εμπλουτίσουν τις προηγούμενες, να κορέσουν το πάθος τους για μυθοπλασία. Μπαινοβγαίνουν στα όρια πραγματικότητας και φαντασίωσης, καθώς αφηγούνται ερωτικές, κυρίως, ιστορίες, ενώ στον κινηματογράφο τους παίζονται κλασικές, ερωτικές ταινίες, με μικρή όμως ανταπόκριση από το κοινό. Παραμυθιάζουν, ενίοτε και απατούν εαυτούς και αλλήλους. Η αλήθεια και το ψέμα γίνεται παιχνίδι στα χέρια τους που καλύπτει όλη την γκάμα, από το αθώο ψέμα ως την περιοχή του επικίνδυνου...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ
***

«Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝΑ»

Του Γρηγόρη Καραντινάκη

Ο Χαρίτων Ουλιάνωφ έχει ένα μεγάλο πάθος: τη ζωή! Για κείνον, κάθε γυναίκα είναι όμορφη, κάθε κρασί είναι υπέροχο - ειδικά όταν το μοιράζεσαι με καλή παρέα -, ενώ κάθε κατάσταση είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση. Από τη θέση του γυμνασιάρχη σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, διασπείρει τη μοναδική του φιλοσοφία, και ειδικά στους μαθητές που συμμετέχουν στο άλλο του μεγάλο του πάθος: τις χορωδίες. Η άλλοτε ευαίσθητη και άλλοτε παιχνιδιάρικη άποψή του για τη ζωή αποτελεί γι' αυτούς έμπνευση και ερέθισμα ανάμεσα στις προκλήσεις της εφηβείας, σε μια Ελλάδα που αντιμετωπίζει τα δεινά της δικτατορίας. Ενας θίασος κωμικοτραγικών χαρακτήρων - που δεν παίρνουν τον εαυτό τους τόσο στα σοβαρά - κινείται με φόντο τις τοπικές ίντριγκες και επιδιώξεις, υφαίνοντας μια ιστορία νοσταλγική, που στόχο έχει να αποδείξει - ακόμα μια φορά - ότι τα νιάτα κι η ομορφιά είναι πάντα νικηφόρα, ακόμα κι όταν χρειάζονται μια μικρή κατεργαριά για να κόψουν το νήμα.

***

«THE ZERO YEARS»

Του Νίκου Νικολαΐδη

Τέσσερις γυναίκες, στειρωμένες και κάτω από μόνιμη τοξική καταστολή και παρακολούθηση, υπηρετούν τη θητεία τους σ' έναν κρατικό οίκο ανοχής.

Υποχρέωσή τους να κάνουν σεξ και να ξυλοκοπούν ανελέητα τους πελάτες τους. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι σε κρίσιμο σημείο, η τροφή και το νερό λιγοστό, το σπίτι τους σάπιο και ετοιμόρροπο. Εξω δεν υπάρχει πια τίποτα. Εφιαλτικά οράματα, εικονικές αποβολές και βιασμοί, ενέσεις και ναυτία συνθέτουν την καθημερινή ρουτίνα τους. Ομως το όνειρό τους - αν και στειρωμένες από τις Αρχές - είναι να κάνουν ένα παιδί. Μια ημέρα ένας από τους πελάτες τους εξαφανίζεται. Οι ανακρίσεις αρχίζουν....


ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ
ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ

ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

ΟΛΓΑ ΜΑΛΕΑ
ΟΛΓΑ ΜΑΛΕΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΤΣΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ