Τρίτη 13 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σίριαλ Στολτίδη

Σε «σίριαλ» και νέα εστία αντιπαράθεσης μεταξύ ΑΕΚ - Ηρακλή εξελίσσεται η μετεγγραφή Στολτίδη. Οι «κιτρινόμαυροι» μήνες πριν διέρρευσαν την απόκτησή του αλλά από χτες ο παίχτης αποφάσισε να παραμείνει στους «κυανόλευκους», αφού τα λεφτά είναι πολύ περισσότερα. Τα στελέχη των κυπελλούχων αντέδρασαν και απειλούν. Χαρακτηριστικά, ο διευθύνοντας σύμβουλος, Πέτρος Στάθης, δήλωσε: «Με την ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα να παίξει κανείς. Η ΑΕΚ δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο παρά να καταθέσει την 1η Ιουλίου το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ιεροκλή Στολτίδη. Με τα συμφέροντα της ΑΕΚ δεν μπορεί να παίξει κανείς. Καθένας, όποιος κι αν είναι, πρέπει να σέβεται την υπογραφή του. Εμείς, πάντως, δεν πρόκειται να κλείσουμε τα μάτια».

Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, γνωστοποιεί στον παίχτη ότι θα προβεί στις ενέργειες που θα οδηγήσουν στην ετήσια τιμωρία του. Κίνηση που περισσότερο σχετίζεται με το γόητρο της ΠΑΕ και λιγότερο με την απόκτηση του Στολτίδη. Μετά τις παλινωδίες του παίχτη το κλίμα έχει... βαρύνει και ο ερχομός του με το ζόρι στην ΑΕΚ μάλλον δε θα εξυπηρετήσει κανέναν. Εκτός και αν απώτερος στόχος είναι ο επικερδής συμβιβασμός... Από την άλλη πλευρά, η βορειοελλαδίτικη εταιρία δηλώνει πως δεν ανησυχεί, καθησυχάζοντας ταυτόχρονα και τον ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός χτες επικαλέστηκε πέντε λόγους, εκτός φυσικά από τον πακτωλό χρημάτων, για την αλλαγή πλεύσης: «Τη στάση του προέδρου, τη στήριξη του κόσμου, τις προοπτικές της ομάδας και την παρουσία Κυράστα».

Οσο για την ΕΠΑΕ, μ' ανακοίνωσή της επισημαίνει πως, βάσει των υφισταμένων κανονισμών, διαπραγμάτευση με ποδοσφαιριστή που ανήκει σ' άλλη ΠΑΕ επιτρέπεται από την 1/6. «Τυχόν προσέγγιση και διαπραγμάτευση πριν συνεπάγεται παράβαση δυσφήμισης του αθλήματος και τιμωρείται, ενώ για 5 χρόνια απαγορεύεται η απόκτηση του παίχτη»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ