Σάββατο 17 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Αγανακτισμένοι οι γονείς από τον πολύμηνο εμπαιγμό

Την αγανάκτησή τους για το 10μηνο εμπαιγμό που υφίστανται οι μαθητές του 1ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, τα οποία συστεγάζονται μετά τον καταστροφικό σεισμό σε διπλοβάρδια, εκφράζουν οι γονείς, με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, καταγγέλλοντας συγχρόνως το υπουργείο Παιδείας, τον ΟΣΚ και το Δήμο Ν. Ιωνίας.

«Η ολιγωρία που υπέδειξαν όλοι, η πλήρης έλλειψη συντονισμού μεταξύ Δήμου και ΟΣΚ οδήγησαν την κατάσταση 10 μήνες μετά το σεισμό να βρίσκεται ακόμα στο μηδέν», τονίζεται στο ψήφισμα. Οι γονείς επισημαίνουν ότι «επειδή έχουν την εμπειρία των προηγούμενων μηνών, την αθέτηση εκ μέρους του ΟΣΚ όλων όσα κατά καιρούς υπόσχονταν» και δηλώνουν ότι «δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην υπόσχεση που έδωσε ο κ. Μπαλτάς στην τελευταία σύσκεψη στο δημαρχείο, ότι δηλαδή θα γκρεμιστεί το υπάρχον και θα χτιστεί νέο μέχρι το Δεκέμβρη του 2000».

Γι' αυτό οι γονείς δηλώνουν ότι το σχολείο τους δε θα ανοίξει το Σεπτέμβρη, αν δεν εξασφαλιστεί η πρωινή βάρδια και ότι τα κλειδιά θα παραδοθούν σε όσους ευθύνονται (υπουργό Παιδείας, ΟΣΚ, δήμαρχο) και ας βρουν τη λύση. «Η δική μας υπομονή και ανοχή εξαντλήθηκε», καταλήγουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ