Παρασκευή 10 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέες παραστάσεις

Στο θέατρο «Ανεσις» (Κηφισίας 14, 2107773372), κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη (9μμ) παρουσιάζεται το έργο «Low Level Panic» της Clare McIntyre, σε μετάφραση Εύας Κοτανίδη, σκηνοθεσία Esther Andre Gonzalez, σκηνικά - κοστούμια Χρήστου Κωνσταντέλλου, Video Spot Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, φωτισμούς Μελίνας Μάσχα, μουσική επιμέλεια Ορέστη Καμπερίδη. Παίζουν: Ντίνα Αβαγιανού, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Εύα Κοτανίδη. Ενώ, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (9μμ) και Κυριακή (8μμ) συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «QED» ή «Τι απέδειξε ο κ. Φάυνμαν» του Πίτερ Παρνέλ, σε μετάφραση Γιάννη Μήλιου - Γιώργου Κοτανίδη, σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη, σκηνικά - κοστούμια Μαγιού Τρικεριώτη, φωτισμούς Ανδρέα Μπέλλη, μουσική επιμέλεια Φίλιππου Πετρίδη - Θάνου Αμοργινού. Παίζουν: Γιώργος Κοτανίδης, Ελευθερία Γεροφωκά.

  • Ξεκίνησαν, στο θέατρο «Επί Κολωνώ», οι παραστάσεις του έργου «15 σακούλες πάγο», μια θεατρική διασκευή βασισμένη στην ταινία «Chill Out» (Descongelate) των Ισπανών συγγραφέων Dunia Ayaso και Felix Sasroso, σε διασκευή της Λήδας Πλατσή και σκηνοθεσία των Δημήτρη Κανέλλου - Παναγιώτη Σακελλαρίου.

Ο Μίμης, ένας αποτυχημένος ηθοποιός, ασχολείται με το stand-up comedy για να καταφέρει να επιβιώσει. Παντρεμένος με την Ιόλη, καθηγήτρια υγιεινής διατροφής και με μια μητέρα, την Πόπη, φανατική υποστηρίκτρια των κατεψυγμένων, έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με τις διαμάχες τους και προσπαθεί να τις συμφιλιώσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τη ρουτίνα της ζωής του έρχεται να ταράξει, ξαφνικά, η εμφάνιση ενός διάσημου σκηνοθέτη, του Στέφανου Μελισσά, που κατά τύχη μπαίνει στο μπαρ που δουλεύει ο Μίμης. Μετά το νούμερό του, ενθουσιασμένος του προτείνει να πρωταγωνιστήσει στην καινούρια του ταινία. Ο Μίμης, όμως, απογοητευμένος από τις υποσχέσεις που έχει ακούσει τόσα χρόνια, του ζητάει να του στείλει πρώτα το σενάριο και τον καλεί σε δείπνο στο σπίτι του για να συζητήσουν. Παίζουν: Παναγιώτης Κλίνης, Χριστιάνα Κουλιζάκη, Γιώργος Παναγόπουλος, Κατερίνα Παχάκη, Λήδα Πλατσή, Παναγιώτης Σακελλαρίου, Ιόλη Χαϊδοπούλου - Βρυχέα. Σκηνικά: Αννέττα Σπανουδάκη, κοστούμια: Πανιώ Βέντζα, φωτισμοί: Χρήστος Γεωργαντάς, χορογραφίες: Ιωάννα Καμπυλαυκά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ