Παρασκευή 10 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φεβρουαρίου «Νέμεσις»

«Ο Εφιάλτης τα κατάφερε χωρίς κινητό», επισημαίνει στο νέο τεύχος της (Φεβρουαρίου) η «Νέμεσις», αναφορικά τον τεχνολογικό «Εφιάλτη» - χαφιέ παρακολουθούμενων κινητών τηλεφώνων. Σ' αυτό το τεύχος περιλαμβάνονται τα εξής θέματα:

Αφιέρωμα στον πλούτο και τη φτώχεια, στο λαό και στο Κολωνάκι, στις εξαθλιωμένες... βιτρίνες του χρήματος και στα υπόγεια χωρίς θέα. Στα ρατσιστικά παραμύθια περί πλούτου ή φτώχειας ανάλογα με το DNA μας. Θέμα για τον εξοβελισμό του ΕΣΥ και την κυβερνητική πολιτική για την Υγεία μόνο των εχόντων. Για τις ΗΠΑ - «βασιλείου» της φτώχειας, της εγκληματικότητας και της πλανηταρχικής τρομοκρατίας. Για την οικονομική στήριξη της τέχνης του τύπου «μαντάμ Σουσούς» και τους άνευ δικαιωμάτων και συμβάσεων εργαζόμενους.

Περιλαμβάνονται ακόμη: Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο για το Σινούκ και την πτώση του. Θέματα για τη στηριζόμενη από τις ΗΠΑ «Συμμαχία για το Νέο Κόσσοβο» και τους κινδύνους για την Ευρώπη. Για το αντικομμουνιστικό... ιδιώνυμο του Συμβουλίου της Ευρώπης. Για τα 140 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Καρκαβίτσα και τα 133 του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, που υπήρξε δάσκαλος του Αϊνστάιν. Για την 25η Μαρτίου και, τέλος, συνεντεύξεις με τους Ακη Τσοχατζόπουλο, Εννιο Μορικκόνε και Χρήστο Νικολόπουλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ