Σάββατο 24 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στον ΠΑΟΚ ο Ουντέζε

Με την υπόσχεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια νέα αρχή, η ομάδα ξεκίνησε τις μεταγραφικές τις κινήσεις. Από χτες και για τα επόμενα πέντε χρόνια τη φανέλα του «δικεφάλου» θα φοράει ο Ουρουγουανός Ιφεάνι Ουντέζε, που τα ξημερώματα υπέγραψε το συμβόλαιό του.

  • Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πέτυχε ο Ιωνικός εντός ενός εικοσιτετραώρου. Μετά την απόκτηση του Μιχάλη Βλάχου, που υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας, η ομάδα της Νίκαιας ενσωμάτωσε χτες στις τάξεις της και τον Αγγελο Βιλανάκη.
  • Σιγά σιγά ο Εθνικός Αστέρας δείχνει να... χτίζει από την αρχή την ομάδα. Συγκεκριμένα, μετά την απόκτηση των Καλιτζάκη, Μαρινάκη, Αλεξούδη, Παπαδόπουλου «έκλεισε» για τα επόμενα δύο χρόνια και τον Αυστραλό επιθετικό Τζο Μπάσακ, που αγωνιζόταν στη Βίτεσε.
  • Δεν κάθεται με... σταυρωμένα χέρια ο Αθηναϊκός και ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα «μεγάλα σαλόνια», επιδιώκει να δυναμώσει την ομάδα. Χτες, πραγματοποίησε τη δεύτερη μεταγραφή του, καθώς απέκτησε τον Τάσο Τασσιόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια.
  • Ο Σίγκουρντ Ρούσφελτ, ο Νορβηγός σέντερ φορ της Ρασίνγκ Σανταντέρ, αποτελεί το πρώτο από τους δύο μεγάλους μεταγραφικούς στόχους του Μπάμπη Τεννέ και του Αρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ