Τετάρτη 29 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΘΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ τώρα!

Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου: ΟΧΙ στη γενικευμένη επίθεση από την πλουτοκρατία σε εισόδημα, εργασιακά δικαιώματα, Ασφαλιστικό, συλλογικές συμβάσεις, Παιδεία. ΟΧΙ στην ακρίβεια, ανεργία, στην εμπορευματοποίηση Υγείας και Πρόνοιας, στην υπερχρέωση στις τράπεζες...

  • Η ΝΔ εφαρμόζει ως κυβέρνηση το πρόγραμμά της με συνέπεια. Η ΝΔ είχε ως αντιπολίτευση και έχει ως κυβέρνηση την ίδια στρατηγική και την πρόβαλε ξεκάθαρα, όσο κι αν προσπαθούσε να την καλύψει.
  • Το ΠΑΣΟΚ νομοθέτησε την πολιτική της αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης και η ΝΔ τη συνεχίζει. Το ΠΑΣΟΚ εξάρθρωσε τις εργασιακές σχέσεις και τώρα η ΝΔ προχωρεί παραπέρα. Λιτότητα, ακρίβεια και ανεργία γνώρισε ο λαός επί ΠΑΣΟΚ, φτώχεια και ανεργία ζει και τώρα. Υπέρ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων τάσσονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
  • Οι φωνασκίες του ΠΑΣΟΚ για την περιβόητη απογραφή της οικονομίας αποτελούν προπέτασμα καπνού στο γεγονός ότι άσκησε ως κυβέρνηση και τώρα ασκεί ως αντιπολίτευση αντιλαϊκή πολιτική. Με ή δίχως απογραφή, ο λαός δεν έχει τίποτα να κερδίσει.
  • Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν ταξικά πολιτικά συμπεράσματα. Οι εργαζόμενοι έχουν συμφέρον να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα της πλουτοκρατίας και στους εκφραστές τους στα κοινωνικά κινήματα.
  • Αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων. Κοινή δράση εργατών - αγροτών - ΕΒΕ. Σε αυτό το έδαφος θα προωθείται η συγκρότηση του Μετώπου, που θα παρεμποδίζει αντιλαϊκά μέτρα, θα προχωρεί, θα κατακτήσει τη λαϊκή εξουσία.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ