Πέμπτη 30 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κόκκινη κάρτα στα ναρκωτικά

Με το τουρνουά ποδοσφαίρου που οργανώνεται την επόμενη Κυριακή, 2 Απρίλη, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ ενάντια στην τοξικοεξάρτηση

Επιτροπές Νέων από συνδικάτα, μέλη θεραπευτικών κοινοτήτων για άτομα που παλεύουν να απεγκλωβιστούν απ' τον εφιάλτη των ναρκωτικών και άλλοι φορείς, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά ποδοσφαίρου που οργανώνει η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ την επόμενη Κυριακή, 2 Απρίλη. Οι αθλητικοί αγώνες στους οποίους θα πάρουν μέρος συνολικά εννιά ομάδες, αποτελούν τη συνέχεια της επιτυχημένης συζήτησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, στο πλαίσιο της πολύμορφης δράσης που αναπτύσσει η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ ενάντια στην τοξικοεξάρτηση. Πρόκειται για πρωτοβουλίες με τις οποίες οι ταξικές δυνάμεις, αναδεικνύουν την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στις «παγίδες» που στήνει η κυρίαρχη τάξη, για να ποδηγετήσει την εργαζόμενη νεολαία, όπως είναι η ουσιοεξάρτηση.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει στις 10π.μ., στο γήπεδο 5Χ5 του Δήμου Ιλίου (λεωφόρος Χασιάς 130). Στους αγώνες θα πάρουν μέρος οι ομάδες των Επιτροπών Νέων του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, του Συνδικάτου Οικοδόμων Μενιδίου και του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Πειραιά, του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά. Επίσης, οι ομάδες από τις Θεραπευτικές Κοινότητες ΝΟΣΤΟΣ, ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΒΑΣΗ, των Σπουδαστών από το ΤΕΕ του ΟΑΕΔ της Παλλήνης, και η ομάδα «Καφέ 3».

«Η ανακοίνωση για τη διοργάνωση του τουρνουά, έφτασε στο συνδικάτο τη μέρα που είχαμε μαζευτεί να κάνουμε εκτίμηση της περασμένης απεργίας, στις 15 Μάρτη. Η ανταπόκριση των συναδέλφων για τη συμμετοχή μας ήταν αυθόρμητη», σημειώνει στο «Ρ» ο Δημ. Γρυδάκης, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Πειραιά. «Το τουρνουά έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι Επιτροπές Νέων, εκτός από το να βλέπουν πώς τα συνδικάτα θα "αγκαλιάσουν" καλύτερα τα προβλήματα της νεολαίας, πώς οι νέοι θα γραφτούν στα συνδικάτα, είναι καλό να προχωρούν σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Να προβάλλεται ο λαϊκός αθλητισμός, ο ερασιτεχνικός πολιτισμός όταν μάλιστα υπάρχει αποκλεισμός του λαού. Στο δικό μας συνδικάτο έχουμε ένα λόγο παραπάνω να συμμετέχουμε σ' αυτό το τουρνουά, ενάντια στα ναρκωτικά, καθώς πολλοί από μας δουλεύουμε τη νύχτα και τα βλέπουμε να κυκλοφορούν τριγύρω μας», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ