Τρίτη 4 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ
Ας τους πιστέψει κάποιος...

Μια μέρα πριν από τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ έρχεται προκλητικά, μέσα από συνέντευξη Τύπου, να πλασαριστεί ως «προασπιστής των εργασιακών δικαιωμάτων», ισχυριζόμενη ότι προσπαθεί «προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης και όχι της αποδυνάμωσης των εργασιακών δικαιωμάτων των νέων». Δηλαδή, αυτό που λένε είναι ότι η φοιτητική παράταξη ΔΑΠ δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα της ΝΔ, το οποίο αυτή τη στιγμή κυβερνάει τη χώρα και προωθεί μια σειρά αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων; Και ποιος περιμένουν να χάψει το παραπάνω παραμύθι;

Κι ενώ τη μια στιγμή κοκορεύεται για την ανάδειξη της παράταξης επί 19 συναπτά έτη σε πρώτη δύναμη στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, από την άλλη «νίπτει τας χείρας της», απενοχοποιώντας τον εαυτό της για την κρίση του φοιτητικού κινήματος και τα φαινόμενα διαφθοράς σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Πρώτον, όλοι γνωρίζουν το ρόλο της ΔΑΠ ως έναν από τους στυλοβάτες του ρουσφετιού και της νοθείας μέσα στα ελληνικά πανεπιστήμια. Και η ΔΑΠ η ίδια αναγνωρίζει ότι υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στα ιδρύματα, αλλά ισχυρίζεται ότι θα αντιμετωπιστούν με την ...«αξιολόγηση»!!

Τέρμα πια στην κοροϊδία. Είναι σαφές ότι ρουσφέτια και χειραγώγηση συνειδήσεων θα εξαλείφονται, όσο αποδυναμώνονται οι φοιτητικές παρατάξεις που τα δημιουργούν και τα ενισχύουν. «Κυριακή κοντή γιορτή», που λέει ο λαός μας: Αύριο τους πρέπει μαύρισμα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ