Παρασκευή 7 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ανάγκη ενός αγωνιστικού πόλου συσπείρωσης

Ανακοίνωση της ΚΝΕ

Με ανακοίνωσή της, με αφορμή τις φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές και τα αποτελέσματά τους, η ΚΝΕ χαιρετίζει τους φίλους και τα μέλη που έδωσαν τη μάχη των φοιτητικών - σπουδαστικών εκλογών μέσα από τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής και καλεί τους φοιτητές - σπουδαστές να συμβάλουν πιο αποφασιστικά με τη δράση τους για την αναζωογόνηση του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος.

«Σήμερα - υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΚΝΕ - μπροστά στην ένταση της επίθεσης απέναντι στα δικαιώματα της νέας γενιάς στη μόρφωση και τη δουλιά, αλλά και μπροστά στη διαλυτική κατάσταση στην οποία έχουν φέρει το φοιτητικό - σπουδαστικό κίνημα οι φοιτητικές παρατάξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προκύπτει ξεκάθαρα η ανάγκη για τη συγκρότηση ενός αγωνιστικού πόλου συσπείρωσης στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ. Που θα οργανώνει την πάλη των φοιτητών και σπουδαστών για μόρφωση - δουλιά με δικαιώματα και θα έρχεται σε ρήξη με την πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - μεγάλου κεφαλαίου. Που θα συμβάλλει για ένα φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα μαζικό - διεκδικητικό».

Η ΚΝΕ καλεί τους φοιτητές και σπουδαστές, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, να «βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα, να ενισχύσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, γυρίζοντας την πλάτη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε αυτούς που υποθηκεύουν το μέλλον τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ