Τρίτη 27 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πύρινα μέτωπα

Εσβησε χτες το μεσημέρι η φωτιά που κατέστρεψε πάνω από 2.000 στρέμματα δασικών και αγροτικών εκτάσεων στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας. Η φωτιά είχε ξεσπάσει προχτές στη 1.45 το μεσημέρι και γρήγορα σχημάτισε μέτωπο δυο χιλιομέτρων. Η Πυροσβεστική με 350 πυροσβέστες, 50 οχήματα και έξι αεροσκάφη κατόρθωσε να σβήσει τις φλόγες.

Υπό έλεγχο ήταν πυρκαγιά που ξέσπασε χτες το μεσημέρι στο Σχιστό (λεωφόρος Σκαραμαγκά). Η φωτιά πλησίασε γρήγορα την περιοχή με τις κεραίες της Πολεμικής Αεροπορίας. Η πυρκαγιά ελέγχθηκε γρήγορα από 100 πυροσβέστες που με 16 οχήματα έσπευσαν στην περιοχή. Επίσης είχαν τη συνδρομή εφτά πυροσβεστικών αεροπλάνων.

Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στις δυο το μεσημέρι χτες σε αγροτοδασική περιοχή στη θέση Κολομπρίκι Ματσουκιού, στον Δήμο Στράτου, ελέγχθηκε από 25 πυροσβέστες που με οχτώ οχήματα επενέβησαν στην περιοχή, με τη συνδρομή εφτά αεροπλάνων.

Σε ύφεση ήταν και η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει χτες το μεσημέρι σε δάσος στα Νέα Παλάτια Ωρωπού. Στον τόπο του συμβάντος επενέβησαν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ