Τετάρτη 10 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΙΓΚΕΛ ΜΑΔΕΪΡΑ
Να ενισχύσουμε τους δεσμούς, να δυναμώσουμε τον αγώνα

Από το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας πέρσι στο Καράκας
Από το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας πέρσι στο Καράκας
Μιλώντας στον «Ρ» ο Μιγκέλ Μαδέιρα, πρόεδρος της ΠΟΔΝ, αφού μετέφερε τις ευχαριστίες της Ομοσπονδίας στην ΚΝΕ, αντιπρόεδρο της ΠΟΔΝ, για τη φιλοξενία της συνάντησης, υπογράμμισε τη σημασία της συνεδρίασης και τόνισε ότι είναι «από τις μεγαλύτερες συνεδριάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΔΝ, με την πιο μαζική συμμετοχή των τελευταίων χρόνων».

Εξήγησε ότι «είναι πολύ σημαντική γιατί θα κάνουμε την αξιολόγηση του 16ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών, που έλαβε χώρα στο Καράκας της Βενεζουέλας τον Αύγουστο του 2005, και επίσης θα συζητήσουμε την έκθεση των δραστηριοτήτων μας, την πολιτική έκθεση της ΠΟΔΝ και θα καθορίσουμε ποιες θα είναι οι βασικές μας δραστηριότητες και οι βασικές γραμμές στις οποίες θα κινηθεί η δραστηριότητά μας για το 2006. Από την άλλη, θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε τον τόπο και το χρόνο που θα λάβει χώρα ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την ΠΟΔΝ, η συνεδρίαση του μεγαλύτερου και βασικότερου οργάνου της ΠΟΔΝ, η Γενική της Συνέλευση που θα γίνει μέσα στο 2007».

Ακόμα επισήμανε ότι φέτος η ΠΟΔΝ «κλείνει» 60 χρόνια από την ίδρυσή της και είπε ότι στη σημερινή εκδήλωση προς τιμήν των 60 χρόνων της ΠΟΔΝ, «σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε κάποια νέα υλικά που έχουμε φτιάξει, ειδικά για την περίσταση, με δεδομένο ότι για εμάς η μέρα του εορτασμού των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΔΝ είναι μια στιγμή αγώνα».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατέληξε επισημαίνοντας ότι «τις τρεις μέρες που θα είμαστε εδώ, θα συζητήσουμε, θα εργαστούμε και θα αποφασίσουμε συλλογικά. Ολα αυτά είναι πολύ σημαντικά για να αναπτυχθεί η ΠΟΔΝ ακόμα περισσότερο, να δυναμώσουμε τον αγώνα μας, να ενισχύσουμε τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης με όλες τις νεολαιίστικες οργανώσεις στον κοινό μας στόχο, την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ