Πέμπτη 18 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνεργασία με σκοπό τον αποπροσανατολισμό

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ» που απαντά στις κοινές δηλώσεις Χρ. Γιαταγάνα και Β. Παπαγεωργόπουλου

Την προσωπική επιλογή της να αποχωρίσει από τη δημοτική κίνηση «ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ» και να συνεργαστεί με την παράταξη του Β. Παπαγεωργόπουλου ανακοίνωσε η Χρυσούλα Γιαταγάνα σε κοινή συνέντευξη Τύπου με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει τη συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού των εργαζομένων, που επιχειρήθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου.

«Η προσπάθεια του κ. Β. Παπαγεωργόπουλου να παρουσιάσει την αντιλαϊκή πολιτική που υλοποίησε όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως ευρύτερα αποδεκτή και χωρίς "χρώμα", με την προαποφασισμένη συνεργασία του με την κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα, είναι μια προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα και να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους. Δυστυχώς, σ' αυτή την προσπάθεια βρήκε συμπαραστάτη», σημειώνει η δημοτική παράταξη.

«Βάση αυτής της συνεργασίας - συνεχίζει - αποτελεί η συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, που μετέτρεψε το Δήμο Θεσσαλονίκης σε έναν φορομπηχτικό μηχανισμό, εμπορευματοποίησε τις κοινωνικές υπηρεσίες, όπως π.χ. τα υψηλά τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, μέχρι τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του δήμου και τη συνεργασία του με το ιδιωτικό κεφάλαιο».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση της Χρ. Γιαταγάνα, που επικαλέστηκε τα «εθνικά θέματα» ως βάση συνεργασίας, σημειώνει ότι τέτοια επιχειρήματα «πείθουν μόνο τους αφελείς». Σε σχέση με την αντιδημοκρατική «μη παραίτηση» της Χρ. Γιαταγάνα από το δημοτικό συμβούλιο, ενώ είχε εκλεγεί με την παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ» και την αποδοχή των πρακτικών αυτών από τον Β. Παπαγεωργόπουλο, σημειώνει ότι «φαλκιδεύουν την εκφρασμένη θέληση του λαού της πόλης και τον καθιστούν συνυπεύθυνο». «Ο καθένας επιλέγει το δρόμο του και πάει εκεί όπου ανήκει» σημειώνει η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ», υπογραμμίζοντας ότι «ο λαός της πόλης θα την κατατάξει εκεί όπου κατέταξε ανάλογες στο παρελθόν».

«Η δύναμη της παράταξης βρίσκεται στις θέσεις της, αλλά και στη δράση της για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όφελος του λαού και της πόλης και όχι στις προσωπικές επιδιώξεις των εκάστοτε προσωπικοτήτων. Αυτή μας η δύναμη θα εκφραστεί ακόμη πιο ισχυρή στο ψηφοδέλτιο και στο αποτέλεσμα των ερχόμενων εκλογών» καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ