Παρασκευή 19 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
Στη μάχη της απεργίας

Στα εργοτάξια, στα γιαπιά και τις πιάτσες κάθε γειτονιάς, περιοδεύουν ήδη τα Συνδικάτα Οικοδόμων, προετοιμάζοντας με αποφασιστικότητα την επιτυχία της πανελλαδικής πανοικοδομικής απεργίας, που έχει προκηρυχτεί για τις 30 του Μάη. Στην Αθήνα, το απεργιακό ραντεβού ορίστηκε στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Κάνιγγος.

Σήμερα το πρωί, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στο εργοτάξιο της «ΤΕΡΝΑ», στη λεωφόρο Καβάλας. Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Μάη, εξορμήσεις θα γίνουν, αντίστοιχα, στο εργοτάξιο της ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ (Συγγρού και Αμφιθέας) και το ΡΙΖΑΡΕΙΟ, στο Δέλτα Φαλήρου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση που διοργανώνεται από κοινού με την Ομοσπονδία Οικοδόμων, την επόμενη Πέμπτη 25 Μάη, με θέμα τις «Εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση», 6.30 μ.μ., στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ.

Το Συνδικάτο της Πάτρας συνεχίζει τις εξορμήσεις, με προτεραιότητα σε μεγάλα εργοτάξια, όπως αυτά της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (στην περιοχή του Διακονιάρη), του λιμανιού, της μικρής περιμετρικής, του ΠΥΡΟΥ ΠΑΡΑΠΥΡΟΥ.

Στο Αγρίνιο, την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη, το Συνδικάτο θα προχωρήσει σε μαζικές εξορμήσεις στο εργοτάξιο της Εγνατίας Οδού. Στη Θεσσαλονίκη, τα επτά παραρτήματα του Συνδικάτου «οργώνουν» ήδη τις συνοικίες, ενώ την επόμενη βδομάδα εξορμήσεις προγραμματίζονται στα εργοτάξια της Γιαννιτσών, στα δύο δημοτικά πάρκιν και στην κλινική του Αγίου Λουκά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ