Σάββατο 20 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανακατατάξεις συμφερόντων;

Παρελθόν για τη διοίκηση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας - Υπηρεσίες ΑΕ» (παλιά «Ολυμπιακή») είναι από χτες η Ιωάννα Παπαδοπούλου. Από το υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών ανακοινώθηκε ότι καθήκοντα προέδρου, στη θέση της «παραιτηθείσας», αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος της εταιρίας Δημ. Κούκης.

Σημειώνεται ότι η Ι. Παπαδοπούλου, προερχόμενη από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, είχε διοριστεί πριν από πέντε χρόνια, επί υπουργίας Χρ. Βερελή και ήταν μέχρι χτες πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος στην ΟΑ. Η παραμονή της Ι. Παπαδοπούλου στο πόστο της και μετά την κυβερνητική αλλαγή, είναι ένα ακόμα ενδεικτικό στοιχείο για τη ...συναντίληψη των κομμάτων του δικομματισμού στο ξεπούλημα του ομίλου εταιριών της ΟΑ.

Να σημειωθεί ότι χτες το απόγευμα έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία δισέλιδο «υπόμνημα» με τις υπογραφές όλων των μελών της ΔΑΚΕ «Ολυμπιακής» και παραλήπτες τον γενικό γραμματέα της ΝΔ, τον υπουργό Μεταφορών, το γραμματέα Μεταφορών και τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, με το οποίο ...απαιτείται η απομάκρυνση της «ετσιθελικής προεδρίνας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από αυτήν την εξέλιξη, κρύβονται συμφέροντα με τις επιδοτήσεις για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, που ανέρχονται σε 40 εκατ. ευρώ το χρόνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ