Σάββατο 20 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
«Να καταψηφιστούν γιατί στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική»

Η μειονότητα υποφέρει από τις αντιλαϊκές πολιτικές ΕΕ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που στηρίζει και ο ΣΥΝ, τόνισε μιλώντας σε εκδήλωση για τις τοπικές εκλογές η Σούλα Βλησίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Να καταδικάσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, τα οποία συμφωνούν σε όλα τα θέματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υλοποιώντας τη γενικότερη αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, κάλεσε τους εργαζόμενους η Σούλα Βλησίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κόμματος για τις τοπικές εκλογές.

Οι υποψήφιοι που στηρίζονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είτε είναι μουσουλμάνοι το θρήσκευμα, είτε χριστιανοί, όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να στηρίζουν τις πολιτικές που ξεκληρίζουν αγρότες, κλείνουν εργοστάσια και ρίχνουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και ερημώνουν την περιφέρεια. Υποβαθμίζουν και ιδιωτικοποιούν Υγεία και Παιδεία, πετσοκόβουν ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα. Γι' αυτό και πρέπει να καταδικαστούν, ανεξάρτητα αν είναι μουσουλμάνοι ή χριστιανοί οι υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γιατί στηρίζουν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές σε βάρος του λαού, τόνισε η Σούλα Βλησίδου.

«Ετσι», σημείωσε, «κρίνουμε εμείς και την υποψηφιότητα Καραχασάν. Είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που θα υλοποιήσει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ που πλήττει τους εργαζόμενους, είτε είναι χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι το θρήσκευμα. Εμείς επισημαίνουμε ότι και τα προβλήματα της μειονότητας, όπως και των άλλων εργαζομένων επίσης, έχουν ταξική αφετηρία και δημιουργούνται από την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που στηρίζουν και θα στηρίξουν οι υποψήφιοί τους και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γι' αυτό και καλούμε το λαό της Ξάνθης να καταψηφίσει και την Καραχασάν ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ και τους υποψηφίους της ΝΔ και να στηρίξει τους συνδυασμούς της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" με σκοπό να κερδηθούν θέσεις σε Δήμους και Νομαρχία. Αυτό θα βοηθήσει να παλέψει ο λαός της περιοχής από καλύτερες θέσεις για τα δικά του συμφέροντα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Γιώργος Μποτρότσος, μέλος του ΠΣ του ΔΗΚΚΙ και εκ μέρους της Κομμουνιστικής Ανανέωσης ο Πολύμερος Κιουλοκδής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ