Πέμπτη 25 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ
Κρίσιμο ζήτημα το περιεχόμενο

Με τη μαχητική παρουσία και τα συνθήματά τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ έδωσαν ουσιαστικό περιεχόμενο στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν χτες στη διάρκεια των στάσεων εργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Στελέχη του ΠΑΜΕ στις παρεμβάσεις τους υπογράμμισαν ότι εδώ και 15 χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εναλλάσσονται σε ρόλους Προκρούστη των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, ενώ το ίδιο επιδιώκουν και τώρα με το λεγόμενο «κοινωνικό διάλογο» και τις προτάσεις που καταθέτουν. Τέλος κάλεσαν τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη και στα δυο κόμματα. Στην Αθήνα έγιναν τρεις συγκεντρώσεις, ενώ αντιπροσωπεία των εργαζομένων είχε συνάντηση με το Διοικητή της Α΄ Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Μανώλη Καλοκαιρινό.

Χτες οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στάση εργασίας και συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου από τις 7.00 έως τις 9.30 το πρωί διεκδικώντας προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά και πραγματικές αυξήσεις μισθών. Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και σήμερα στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί έως τις 3 μ.μ., ενώ συγκέντρωση στο νοσοκομείο Γεννηματάς και στη συνέχεια πορεία προς τη ΔΥΠΕ στην πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 10.30 π.μ. όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Πεντάωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα από τις 9.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. και οι εργαζόμενοι του Αντικαρκινικού Θεραπευτηρίου «Θεαγένειο», διεκδικώντας άμεσα την κάλυψη των κενών θέσεων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για καλύτερες συνθήκες εργασίας με κυρίαρχο στόχο την ασφαλή, σύγχρονη και ποιοτική περίθαλψη των ασθενών καθώς και δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ