Κυριακή 28 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Παρεξηγήθηκε» η ΝΕ Λάρισας του ΣΥΝ

«Παρεξηγήθηκε» η ΝΕ Λάρισας του ΣΥΝ για τις δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου Τυρνάβου Χρ. Κιτσίδη, σχετικά με τη στάση των εκπροσώπων του ΣΥΝ στην ΚΕΔΚΕ και στην ΕΝΑΕ και έβγαλε ανακοίνωση με την οποία τον καταγγέλλει. Αλλά, τι είπε ο Χρ. Κιτσίδης; Οτι οι εκπρόσωποι του ΣΥΝ στην ΕΝΑΕ και στην ΚΕΔΚΕ συναίνεσαν στην αλλαγή του θεσμικού πλαισίου στην ΤΑ, στην κατεύθυνση του ανταγωνισμού, της επιβάρυνσης των πολιτών για κάθε νέο έργο, στη μετατροπή των δημοτικών υπηρεσιών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Είπε, δηλαδή, την αλήθεια. 'Η μήπως δεν είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΝ τάχθηκε υπέρ των συμπράξεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους ιδιώτες, υπέρ του σχεδίου «Καποδίστριας» και του προγράμματος «Θησέας», μετείχε στη διαμόρφωση του νέου Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων στην ΚΕΔΚΕ - άσχετα αν δεν τον ψήφισε στη Βουλή - συμφώνησε με την τοπική φορολογία, τη μερική απασχόληση κ.ά.; 'Η μήπως δεν είναι αλήθεια ότι σε όποιο δήμο ή νομαρχία συνδιοίκησε με το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε όλα αυτά που προαναφέραμε και πολλά άλλα; Μα, αυτά τα γνωρίζουν όλοι, πλέον, σ' αυτή τη χώρα, όπου «και λίγοι είμαστε και καλά γνωριζόμαστε».

Προς τι, λοιπόν, η «παρεξήγηση» της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΝ με όσα είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου; Ντρέπεται για ό,τι πρεσβεύει και ό,τι πράττει και τα αρνείται ή, διαπιστώνοντας ότι πολλοί «τους πήραν χαμπάρι», βρίσκεται σε απόγνωση και ενεργεί παράξενα; Διότι, «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ